Na jakých PC hrách ujíždíte?

Cokoliv co vás napadne.

Moderators: DM, WB

Molly23
Ďábel

Re: Na jakých PC hrách ujíždíte?

Post by Molly23 »

kucik wrote:Jo Sturmovika jsem už taky dlouho nehrál. Přijde mi, že pilot jsem fakt strašnej. Zvlášť co se vzdunejch soubojů týče.
Fakt mám chut si to s někým zase pěkně zahrát... bohužel už dávno dezertovali i moji dva velmi zkušení wingmani z jednoho německého serveru... s těma to byla lahoda lítat, protože jsme měli nastudovaný německý způsob boje a opravdu jsme toho využívali, jen byl problém, že jsme byli tři, takže jeden hold zůstal nekrytej a nebo jsme hold, udělali něco né příliš odlišného od obranného kruhu, teda ale používali jsme to k útoku :D.

ACH! Kdo by měl zájem, létám Il2 sturmovik s datáčema a s posledním patchem! Moc rád si zalítám a to klidně i nějakou kooperačku a klidně budu na čísle!
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Maya
Velmistr

Post by Maya »

de Aers wrote:
To na mém pc vydrželo opravdu krátkou chvilku :D Vytvořil jsem charakter chvíli bloumal jak to vypadá... zhrozil se a odinstaloval.
Fákt? Já se na to docela těšila, to mi ani neříkej...:(

Molly23 wrote:
kucik wrote:Jo Sturmovika jsem už taky dlouho nehrál. Přijde mi, že pilot jsem fakt strašnej. Zvlášť co se vzdunejch soubojů týče.
Fakt mám chut si to s někým zase pěkně zahrát... bohužel už dávno dezertovali i moji dva velmi zkušení wingmani z jednoho německého serveru... s těma to byla lahoda lítat, protože jsme měli nastudovaný německý způsob boje a opravdu jsme toho využívali, jen byl problém, že jsme byli tři, takže jeden hold zůstal nekrytej a nebo jsme hold, udělali něco né příliš odlišného od obranného kruhu, teda ale používali jsme to k útoku :D.

ACH! Kdo by měl zájem, létám Il2 sturmovik s datáčema a s posledním patchem! Moc rád si zalítám a to klidně i nějakou kooperačku a klidně budu na čísle!
Dá se to na NTB bez joisticku? Mám ráda lítačky, ale nemám momentálně u sebe JS a nedostanu se k němu...
Ďábel

Post by Molly23 »

Když je nutnost tak to hraju také na klávesnici a ano dá se to. Jeden z těch mích wingmanů to lítal také na klávesnici a uměl to tak, že jsem to netušil, dokud mi to neřekl :D! Samozdřejmě je to trošku náročnější, protože postrádáš onu jemnost pohybu... ale jde to!

Hraju to na notebooku. Akorát přemýšlím jak to rozběhat... jestli nějak hamachi, nebo založit server na hyperlobby což je zas složité a mě to nikdy nefungovalo :D
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Bahnak
Čestný člen týmu Thalie

Post by Bahnak »

-RoF- wrote:O víkendu mě chytlo vcelku tohle http://worldoftanks.com/ Je to zábavné.

S prvním Německým tankem jsem jel 20km v hodině a v očích smrt :D. Jsem si říkal, jestli to jako má někde dojet tak usnu. :) Ale pak jsem koupil lepší a už to jede.
Ta hra je ZLO!
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Fryn
DM Thalie

Post by Fryn »

Bahnak wrote:
-RoF- wrote:O víkendu mě chytlo vcelku tohle http://worldoftanks.com/ Je to zábavné.

S prvním Německým tankem jsem jel 20km v hodině a v očích smrt :D. Jsem si říkal, jestli to jako má někde dojet tak usnu. :) Ale pak jsem koupil lepší a už to jede.
Ta hra je ZLO!
Neříkej, že už taky patříš mezi ty, které si odchytla.
DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
Maya
Velmistr

Post by Maya »

Molly23 wrote:Když je nutnost tak to hraju také na klávesnici a ano dá se to. Jeden z těch mích wingmanů to lítal také na klávesnici a uměl to tak, že jsem to netušil, dokud mi to neřekl :D! Samozdřejmě je to trošku náročnější, protože postrádáš onu jemnost pohybu... ale jde to!

Hraju to na notebooku. Akorát přemýšlím jak to rozběhat... jestli nějak hamachi, nebo založit server na hyperlobby což je zas složité a mě to nikdy nefungovalo :D
Tungle to určitě jistí :-P
Ďábel

Post by -RoF- »

Fryn wrote:
Bahnak wrote:

Ta hra je ZLO!
Neříkej, že už taky patříš mezi ty, které si odchytla.
Cheche, ale já si tak při hře těch tanků říkal, jak je tma ten sníh, jaká musela být kosa v tom tanku. Brrr
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Molly23
Ďábel

Post by Molly23 »

Maya wrote:
Molly23 wrote:Když je nutnost tak to hraju také na klávesnici a ano dá se to. Jeden z těch mích wingmanů to lítal také na klávesnici a uměl to tak, že jsem to netušil, dokud mi to neřekl :D! Samozdřejmě je to trošku náročnější, protože postrádáš onu jemnost pohybu... ale jde to!

Tungle to určitě jistí :-P
Jo to Tunngle zní zajímavě... tak dej vědět, já jsem připraven vždy létat! Rád bych ale stáhl nějakou mapu ala RedBull Air race :D nebo kdyby generátor uměl respawnovat boty... to by bylo cool... Nerad bych totiž aby to zase dopadlo, že se mnou nikdo nechce hrát :)...
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Bahnak
Čestný člen týmu Thalie

Post by Bahnak »

Fryn wrote:Neříkej, že už taky patříš mezi ty, které si odchytla.
Trošku jo, ale nechytne to na dlouho, to věčné opakování map je divné...
Ale muj upgradovaný tančík (ten ruskej první nejmenší) s kanonem ráže 45 už zatopil nejednomu velkýmu tanku který ho podcenil :-D
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Prasokralik
Bůh

Post by Prasokralik »

Shaco v jungli.... chacha chá. Našel jsem svůj nový životní smysl, můžu trolit lidi příme in game. Why so serious bro?
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo

Pain is temporary. Victory is forever.
Fryn
DM Thalie

Post by Fryn »

Bahnak wrote:Trošku jo, ale nechytne to na dlouho, to věčné opakování map je divné...
Ale muj upgradovaný tančík (ten ruskej první nejmenší) s kanonem ráže 45 už zatopil nejednomu velkýmu tanku který ho podcenil :-D
Tak mi pak napiš do PM pod jakým účtem hraješ, zkusíme zahrát společně.
Ty věčně opakované mapy (počítám, že max tři), jsou díky tomu, že hraješ s tankem první třídy. Jakmile postoupíš dál, objeví se mapy nové.
Jinak ten první ruský tančík, který vypadá jako by na sobě měl klobouček, je na první řadu slušný stroj (i když osobně preferuji T1 Cunningham, kvůli jeho velmi dobré pohyblivosti a účinnému rychlopalnému kanónu).
DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
Molly23
Ďábel

Post by Molly23 »

Mayo, jen pro upřesněnou tak tedy Il 2 Sturmovik 1946 a patch se snažím stáhnout tedka 4.11, páč se na něj moc těším! (nové hračky :D ) Ale zatím mám 4.10m nebo jak se to jmenuje.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
rosnicka
Velmistr

Post by rosnicka »

kingdoms of amalur reckoning
Jsem jaká jsem.
Lina Arna - zlatooká černovláska
G-ladiator
Urozený

Post by G-ladiator »

Demo KoA mě absolutně nedokázalo zaujmout, ač jsem se těšil, protože trailer vypadal relativně lákavě.

Tak se místo toho těším na tohle :) Snad to dopadne lépe, než Game of Thrones strategie od těch samých vývojářů.
rosnicka
Velmistr

Post by rosnicka »

ja to zkousim, je pravda ze mi vadi ze si to nemuzu vic oddalit a mate me pohyb kamery.. na to druhe jsem koukla a vypada to zajimave.. :wink:
Jsem jaká jsem.
Lina Arna - zlatooká černovláska
Post Reply