Last edited by -RoF- on 14:26 15. Feb 2012, edited 2 times in total.
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Dal jsem jiné, protože se mu hrozně líbí třebas jednoruční kopí a nebýt toho, že nejde vyrobit v craftu tak jedu Vil přes něj. Ale pro mě je to fakt těžké rozhodování, protože mám třeba ted v hlavě námět hned na několik postav a k jedné se hodí kord a dýka, k druhé palcát, k další třeba luk, takže to závisí od toho no. Využitelnost v boji strkám na druhou kolej .