Braenn wrote:Je to tak!

Braenn wrote:Je to tak!

Todle sem viděl vylepšenou verzi, která po nějaký chvíli přepínání začla ujíždět. Te´d to ale nemužu dohledatPrasokralik wrote:Chci

kde jsi točil Pajky?xxxMajkyxxx wrote:

Zjevne mas zkusenosti s uplne jinou sortou Amiku, nez ja. Takovy naprosty znudeni zivotem a absenci jakejchkoliv zajmu jsem nevidel snad ani u jednobunecnejch organismu.Absinthorix wrote:Docela jo![]()
...i když amíci jsou zas jak naspeedovany veverky s tou sou prehnanou aktivitou furt
Musim souhlasit s kucikem.kucik wrote:Zjevne mas zkusenosti s uplne jinou sortou Amiku, nez ja. Takovy naprosty znudeni zivotem a absenci jakejchkoliv zajmu jsem nevidel snad ani u jednobunecnejch organismu.Absinthorix wrote:Docela jo![]()
...i když amíci jsou zas jak naspeedovany veverky s tou sou prehnanou aktivitou furt
Ehm ehm... nebyla řeč o všech Američanech kompletně, pouze o úzkém vzorku VŠ studentůkucik wrote:Zjevne mas zkusenosti s uplne jinou sortou Amiku, nez ja. Takovy naprosty znudeni zivotem a absenci jakejchkoliv zajmu jsem nevidel snad ani u jednobunecnejch organismu.Absinthorix wrote:Docela jo![]()