Krejci - update
Re: Krejci - update
KDyžtak, čekám na PM asi tak za 6 dnů jedu na hory bet nootboku, a budu u něj zase až na nový rok...
Legitiona Gothartová - mladá naivní eflka jejiž osud je zřejmě spečetěn, neboť jí dlouho nikdo neviděl...
Dnes mi několikrát za sebou vykopnul server ze hry a přišel jsem o rozdělaný výrobec cca. ve třetině.Prostě zmizel,není ani v invu ani v krejčovském stavu.Mohl by mi někdo později nahradit prosím jeho cenu,když DM,které je ve hře nemá čas mi to prostě hodit do invu v podobě peněz?
leg.kůže
smaragd 10k
louh legenda 10k
přisada 160k
leg.kůže
smaragd 10k
louh legenda 10k
přisada 160k
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
Mohl by pak někdo mrknout na krejčovské výrobky. Podle toho co jsem viděl já i další hráči, tak u nich mizí po čase, nebo se vůbec neobjevuje onen popisek se jménem výrobce a lvlem.
.
Není možný aby to jen tak z ničeho nic zmizelo. Buď kvůli trezoru nebo perzistentnímu obchodníkovi.Nalkanar wrote:Mohl by pak někdo mrknout na krejčovské výrobky. Podle toho co jsem viděl já i další hráči, tak u nich mizí po čase, nebo se vůbec neobjevuje onen popisek se jménem výrobce a lvlem.
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
No mám dva výrobky od dvouch krejčích, které jsem kupoval přímo od nich. Do trezoru jsem je nikdy nedával. Jediné co mě ještě napadlo je to, že došlo ke změnám v craftu. Ale mám v trezoru třeba staré pláty vyrobené před posledními změnami a ty pláty mají pořád napsané výrobce a lvl.
*pokrčí rameny*
*pokrčí rameny*
.
Mně se to taky stalo, několikrát. Jednak, pokud měním barvu nebo střih u barvíře. Někdy popisek zůstane, jindy zmizí. Může zmizet z mých vlastních výrobků stejně jako od těch, co jsem koupila od jiných.
Ale stalo se mi to dokonce i u opasku který jsem sama šila a měla ho na sobě stále, pokud nepočítám, že mi párkrát spadl při smrti do inventáře, protože v něm byla regenerace. Kdy přesně popisek zmizel nevím, protože jsem se na něj znovu dívala jenom náhodou.
Svůj vlastní výrobek, u kterého zmizel popisek, nemohu ani ocenit u krejčího v dílnách, napíše mi, že na stolku nevidí nic k ocenění.
Olwen
Ale stalo se mi to dokonce i u opasku který jsem sama šila a měla ho na sobě stále, pokud nepočítám, že mi párkrát spadl při smrti do inventáře, protože v něm byla regenerace. Kdy přesně popisek zmizel nevím, protože jsem se na něj znovu dívala jenom náhodou.
Svůj vlastní výrobek, u kterého zmizel popisek, nemohu ani ocenit u krejčího v dílnách, napíše mi, že na stolku nevidí nic k ocenění.
Olwen
Olwen Emerald
Fiona
Wang Yan Vlaštovka
Fiona
Wang Yan Vlaštovka