Krejci - update

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Legition
Poutník

Re: Krejci - update

Post by Legition »

KDyžtak, čekám na PM asi tak za 6 dnů jedu na hory bet nootboku, a budu u něj zase až na nový rok...
Legitiona Gothartová - mladá naivní eflka jejiž osud je zřejmě spečetěn, neboť jí dlouho nikdo neviděl...
Radim
Bůh

Post by Radim »

Dnes mi několikrát za sebou vykopnul server ze hry a přišel jsem o rozdělaný výrobec cca. ve třetině.Prostě zmizel,není ani v invu ani v krejčovském stavu.Mohl by mi někdo později nahradit prosím jeho cenu,když DM,které je ve hře nemá čas mi to prostě hodit do invu v podobě peněz?
leg.kůže
smaragd 10k
louh legenda 10k
přisada 160k
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
Nalkanar
Čestný člen týmu Thalie

Post by Nalkanar »

Mohl by pak někdo mrknout na krejčovské výrobky. Podle toho co jsem viděl já i další hráči, tak u nich mizí po čase, nebo se vůbec neobjevuje onen popisek se jménem výrobce a lvlem.
.
zachy
Velmistr

Post by zachy »

Nalkanar wrote:Mohl by pak někdo mrknout na krejčovské výrobky. Podle toho co jsem viděl já i další hráči, tak u nich mizí po čase, nebo se vůbec neobjevuje onen popisek se jménem výrobce a lvlem.
Není možný aby to jen tak z ničeho nic zmizelo. Buď kvůli trezoru nebo perzistentnímu obchodníkovi.
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
Nalkanar
Čestný člen týmu Thalie

Post by Nalkanar »

No mám dva výrobky od dvouch krejčích, které jsem kupoval přímo od nich. Do trezoru jsem je nikdy nedával. Jediné co mě ještě napadlo je to, že došlo ke změnám v craftu. Ale mám v trezoru třeba staré pláty vyrobené před posledními změnami a ty pláty mají pořád napsané výrobce a lvl.

*pokrčí rameny*
.
Aillen
Urozený

Post by Aillen »

Mně se to taky stalo, několikrát. Jednak, pokud měním barvu nebo střih u barvíře. Někdy popisek zůstane, jindy zmizí. Může zmizet z mých vlastních výrobků stejně jako od těch, co jsem koupila od jiných.

Ale stalo se mi to dokonce i u opasku který jsem sama šila a měla ho na sobě stále, pokud nepočítám, že mi párkrát spadl při smrti do inventáře, protože v něm byla regenerace. Kdy přesně popisek zmizel nevím, protože jsem se na něj znovu dívala jenom náhodou.

Svůj vlastní výrobek, u kterého zmizel popisek, nemohu ani ocenit u krejčího v dílnách, napíše mi, že na stolku nevidí nic k ocenění.

Olwen
Olwen Emerald
Fiona
Wang Yan Vlaštovka
Locked