Na jakých PC hrách ujíždíte?
Re: Na jakých PC hrách ujíždíte?
Nejlepší hra je stařičký Panzer General, a jeho klony, hlavně Pacific Panzer od Hartmana a spol.
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
Nejlepší odreagování? http://www.puzzlepirates.com/
Subscribe ocean, ale i ta část zadarmo je více než příjemným vyplňováním času.
Subscribe ocean, ale i ta část zadarmo je více než příjemným vyplňováním času.
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Teď jsem rozehrál Witcher 2
Přes počáteční nedorozumění s ovládáním jsem se do toho dostal 
.
Je to dobrý! A hrozně se mi tam líběj modely zbrojí a oblečení.Nalkanar wrote:Teď jsem rozehrál Witcher 2Přes počáteční nedorozumění s ovládáním jsem se do toho dostal
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
- G-ladiator
- Urozený
Mass Effect 3 Multiplayer. Pecka (zatím ale jen demo). Btw. je tu někdo, kdo by měl zájem si zahrát, má facebook a EA účet? Abych vás mohl vytěžit a získat pár bonusů do plné hry 
Tak jsem právě četl & slyšel nádhernou definici rytířství
Yarpen Zigrin zaválel jako vždy 
.
Z hexovek mám asi nejradši Steel Panthers (kdybych nehrál WoT, tak mi většinu času sežere možná právě tohle), pak jsem měl ještě velmi v oblibě History Line 1914-1918 (taky pěkně historický kousek).DenGrasse wrote:Nejlepší hra je stařičký Panzer General, a jeho klony, hlavně Pacific Panzer od Hartmana a spol.
Jinak pro zdejší hráče WoT - až do 22. února teď beží akce, ve které dávájí tvůrci šanci si zdarma vyzkoušet na jeden den, jaké to je, hrát s prémiovým účtem (tedy o 50% větší zisk zkušeností i kreditů, plus možná i možnost si vytvořit vlastní klan - pomalu si říkám, jestli by nebylo od věci sehnat dalších čtrnáct hráčů
Stránka s aktivačním kódem a stránka s návodem jak aktivovat.
DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
Zkoušel jsem, ale že bych poznal nějak velký rozdíl, ale možná se mi jen tak mco nedařilo noFryn wrote: Jinak pro zdejší hráče WoT - až do 22. února teď beží akce, ve které dávájí tvůrci šanci si zdarma vyzkoušet na jeden den, jaké to je, hrát s prémiovým účtem (tedy o 50% větší zisk zkušeností i kreditů, plus možná i možnost si vytvořit vlastní klan - pomalu si říkám, jestli by nebylo od věci sehnat dalších čtrnáct hráčů).
Stránka s aktivačním kódem a stránka s návodem jak aktivovat.
Jinak dalších 14 hráčů? Na klan?
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
S A-20 mě to hází jako žrádlo pro psy do nechutných místností!
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
-
Prasokralik
- Bůh
Momentálně ujíždím na flashovce Scuba
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
Pain is temporary. Victory is forever.
A-20 taky je žrádloMolly23 wrote:S A-20 mě to hází jako žrádlo pro psy do nechutných místností!
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
A co ta T-34, ta je na tom jak?
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Tak pokud jsi to aktivoval správně, tak by ten rozdíl měl být víc než patrný. Hraju často v četě s jedním známým co má premiový účet a ať mám oproti němu výsledky sebelepší, obvykle od něj slyším o nejméně dvojnásobně vyšším příjmu xp a kreditů, než v té bitvě získám já.-RoF- wrote:Zkoušel jsem, ale že bych poznal nějak velký rozdíl, ale možná se mi jen tak mco nedařilo no
Jinak dalších 14 hráčů? Na klan?no jako proč ne, ale k tom utřeba premium účet všech zúčastněných co?
Jinak by mě to lákalo, ale spíš se s tím musím víc naučit. Ikdyž občas se aj daří s KVčkem a nebo Su-85 a T-34-85
K tvorbě klanu stačí pouze jeden člověk s premiovým účtem (normálně musí koupit minimálně měsíční, nevím jestli se k té možnosti vztahuje i ta jednodenní akce). Reálně na to ale stejně nejsou lidi (tady z Thalie vím jen o tobě, Mišákovi, Bahňákovi - pokud by si naistaloval verzi pro EU server, pak si mluvil ještě o nějakém dalším hráči odsud .... plus z jiného světa vím ještě o jednom, který by se k tomu možná taky upsal). S menším počtem než 15 lidí, tě to k registraci klanu nepustí (fungovalo by teda i 15 účtů, ale pak je otázka, jestli se kvůli tomu vůbec obtěžovat, když nesložíš ani plnohodnotný tým
Hraní v klanu je ale určitě zajímavé (pokud tedy máte klan, kde se lidi umí domluvit, z vlastních zkušeností si myslím, že základ klanu by měl být tvořen jen z dobrých známých ...), otevře se vám možnost hrát Clan Wars, což je vlastně boj o území v Evropě a Středomoří proti jiným klanům, kde za dobyté území získáváte zlaťáky (háček je v tom, že tento mod nemá žádné omezení tříd
Čtvrtá třída podle mě systémem balancování trpí asi nejvíc, protoře je na pomezí velmi kvalitních lehkých tanků a těch prvních těžkých. Obvykle se nedá jinak, než zapomenout na úlohu bijce a převzít v týmu roli průzkumníka/naváděče palby své artilerie, se štěstím dorážeče poškozených tanků.Molly23 wrote:S A-20 mě to hází jako žrádlo pro psy do nechutných místností!
EDIT: T-34 je o poznání lepší, jako střední tank toho už taky něco snese, sice nedisponuje takovou rychlostí jako A-20, ale palebná síla je rozhodně lepší (osobně z průzkumníků doporučuji T-50, která je oproti A-20 několikanásobně lepší).
A vůbec, zkuste si zahrát německé nebo americké stroje (nedejbože ty první francouzské), to je teprve zkouška vytrvalosti
DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
Asi bychom si měl založit vlastní toppic
viz tady. http://thalie.pilsfree.cz/forum/viewtop ... 11#p134511
viz tady. http://thalie.pilsfree.cz/forum/viewtop ... 11#p134511
Flash MinecraftPrasokralik wrote:Momentálně ujíždím na flashovce Scuba
.