*přikyvuje*Nalkanar wrote:Amíci jsou nechutně "společenští", ale osobně mi příjde, že je to jen přetvářka, která stojí na určitých klišé a zvyklostech. Už jen to, že součástí pozdravu je otázka "jak se máš?" a očekává se jedině kladná odpověď, i kdyby vám z těla stříkala krev mi příjde poněkud ujeté.Nutno dodat, že s šéfem katedry anglistiky na FF MUni je docela sranda, ačkoliv prvních pár hodin, kdy se navážel do Evropanů a tak, jsem měl chuť mu říct pár nechutných připomínek.
Vtípky
Re: Vtípky
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Záleží na člověku, měl jsem dva učitele američany. První byla zapřísahlá patriotka a hrozná k****. Hustila do nás důležitost americké historie a mračila se na nás když viděla, že nás to nezajímá.
Druhý byl naprostej frajer, co mluvil o Americe jako o kusu hovna. Povídal jak se oženil jen aby tu mohl žít legálně
atd. Dělali jsme témata jako drogy, zbraně, politika, vztahy atd.... ale byla to sranda. Nejvíce nás naučil a ještě jsme se bavili! A pak s náma chodil na pivo.
A na záver roztomilý pejsek...
Druhý byl naprostej frajer, co mluvil o Americe jako o kusu hovna. Povídal jak se oženil jen aby tu mohl žít legálně
A na záver roztomilý pejsek...
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
No, ono se moc není čemu divit. Půlka jich na Univerzitě stráví polovinu času na baseballu nebo basketu, kde nahodí endorfiny a těch pár dalších hodin už jen drží vychlamaný výraz.Amber wrote:Pobavil mě jeden náš vyučující, původem Američan, svou kritikou české mentality: "Czech students are like... zombies!"![]()
Ta druhá má tak zkažený smysl pro humor ze sledování stupidních seriálů a "studentských" filmů (za notné konzumace hambáčů), že z učitele je pak vlastně ten nejlepší bavič
Samozřejmě to píšu s nadsázkou, ale myslím si, že až na pár výjimek není americké školství to, co by mělo naše studenty a hlavně ne ministerstvo inspirovat. Lepší mlčící zombie, které pak něco umí, než vyskakující rarášci, kteří plácají páté přes deváté a umí hrát dobře basket. Samozřejmě na drahých a věhlasných školách to zase bude vypadat jinak, ale tam taky nechodí průměrný americký student
+ ať nejsem úplně mimo topic, tak aspoň něco slabšího, co jsem někde vyhrabal:
První školní den na americké střední škole představuje učitelka nového žáka, Sakira Suzukiho z Japonska. Hodina začíná a učitelka prohlásí: „Uvidíme, kdo ovládá kulturní historii Ameriky. Kdo řekl: Dejte mi svobodu, nebo mě zabte?”
Ve třídě hrobové ticho, jen Suzuki zvedne ruku: „Patrick Henry, 1775, Filadelfie.”
„Výborně, Suzuki. A kdo řekl: Stát je národ a národ nesmí zhynout?”
Suzuki se postaví: „Abraham Lincoln, 1863, Washington.”
Učitelka se podívá na žáky a pokárá je: „Stydím se za vás. Suzuki je Japonec a zná americkou historii lépe než vy!”
Zezadu se ozve tichý hlas: „Polib mi, zasranej Japončíku!”
„Kdo to řekl?” zvolá učitelka.
Suzuki zvedne ruku a bez vyzvání odpoví: „Generál McArthur, 1942, Guadalcanal, a Lee Iacocca, 1982, při valné hromadě firmy Chrysler.”
Třída ztichne, jen zezadu se ozve: „Je mi z toho na blití!”
Učitelka křičí: „Kdo to byl?!”
Suzuki okamžitě odpovídá: „George Bush senior japonskému premiérovi Tanakovi v průběhu oběda, 1991, Tokio.”
Jeden ze studentů se postaví a otráveně řekne: „Vyhul mi!”
Učitelka hystericky: „A dost! Kdo to byl teď?!”
Suzuki bez mrknutí oka: „Bill Clinton Monice Levinské, Oválná pracovna Bílého domu, Washington, 1997.”
Další ze studentů se postaví a zařve: „Suzuki je hromada sraček!”
A Suzuki opět klidně: „Valentino Rossi, 2002, Velká cena motocyklů, Brazílie.”
Třída zcela propadne hysterii, učitelka upadá do bezvědomí. Otevřou se dveře a vejde ředitel: „Kurva, takový bordel jsem ještě neviděl!”
Suzuki: „Vladimír Špidla ministru financí při předložení státního rozpočtu, 2003, Praha.”
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
-
xxxMajkyxxx
- Urozený

WIPED
MAYBIES AND MY NEW BABIES
Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže!
Rodwen - divoká elfka, druidka
MAYBIES AND MY NEW BABIES
Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže!
Rodwen - divoká elfka, druidka
Milý hošík
!

"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
"Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
kucik wrote:Vypada jak kdyz ho vyfajcil vodnikovi, s tema zelenejma kapkama na ksichte.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Edit:
Jde vidět, čím tráví osazenstvo Thalie volný čas... úpravami obrázků, samozřejmě
Molly23 wrote:(Obrázek)kucik wrote:Vypada jak kdyz ho vyfajcil vodnikovi, s tema zelenejma kapkama na ksichte.
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Hmmm KaTo ve STWORu 
- Attachments
-
- 416951_384547878241338_205344452828349_1409104_1054419803_n.jpg (20.28 KiB) Viewed 3092 times
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬