při vyvolávání se mi v lokaci U Skalistého pobřeží sekla hra. Když jsem ji pak chtěl znovu načíst, pokaždé se mi znovu sekla v závěrečné fázi načítání lokace. Vůbec mě nenapadá, co bych s tím měl dělat a prakticky se teď za jednu z postav nemůžu dostat nijak do hry .
Budu rád za každou radu a pomoc.
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět."David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
kokosak wrote:Restart by to mohl spravit. Pokud ne, může tě zkusit odchytit DM a vyhodit tě z lokace.
Díky moc, restart nakonec pomohl .
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět."David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
Jako u tygra. Snížit detaily na minimum a lognout (ve většině případů tohle vždy zabírá).
Stává se že se ti to ve hře někdy tak nešikovně sejde, že ti hra spadne a za boha nenaloguješ. (Není chyba jen nwn, ale i ostatních onlinovek, stejného charakteru)
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
No, nakonec to nebyl problém lokace, ale právě toho tygříka. Jen jsem ještě netušil, že je problém v něm.
Snad nevadí že to píšu sem ale když sem v pískovcových dolech tak mě najednou zmizí postava a sekne se mě celá hra a nemohu lognout.Pomohlo by tedy snížení detailu?
Nevim, jestli ti pomůže snížení detailů. Zkus snížit detaily a pokud to nepomůže, tak snížení detailů nejspíš nepomůže.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Jen připomenu to co staří mazáci znají:
Na Thalii jsou momentálně jen dvě průserové lokace (alespoň o kterých já vím): Ivory-střed
Závada: Množství placeblů (zejména na starších mašinkách) načítá pekelně dlouho, může se i stát že se kompl prostě zasekne a odmítá Ivoru naloudovat.
Řešení: Hrnek kávy či čaje a trpělivost
Pískovcové doly
Závada: Ať už za to můžou placebly nebo tam hapruje nějaká featura CEPu, prostě a jednoduše hra v těchto lokacích občas spadne a odmítá se načíst.
Řešení: Ještě více kávy a čaje.
Shaman88 wrote:Pro mě je naprosto průserová lokace hagol chrám - vždy když se v ní přepnu do woken tak mi nwn spadne a když se připojím do hry tak jsem ve hře 2x.
Nejses sam, pak casto Alwariel - Pristav, Ivory - hospoda a vobcas Karatha - Chramy