Chyba spawnu
Chyba spawnu
Ahoj, nejsem si jistý jestli je to chyba ale dneska kolem páté mě zabil u Zeirovců NPC Lich pomocí hrozivého vadnutí potom co zakouzlil prach mumie. Vzhledem ktomu že jsem nenašel kouzlo nebo schopnost co by uměla vyvolat jmenovitě Licha a žádné DM se neozvalo ani jestli mám čekat nebo ne tak mě napadá jedině chyba spawnu protože epické NPC v dungu asi pro 10-15 level co tak tipuju to by byl dost špatnej vtip kdyby se tam spawnovalo takhle správně.
Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
Re: Chyba spawnu
Bug to není, je to výsledek questu, npc je tam oprávněně. Po cestě měly být dva placeably, které popisovaly nebezpečí a postavy tak měly být upozorněny, byly či nebyly po cestě?
Pauza výkonu DM: 1 - 8. 9.
Nebyly prošel jsem celéhorní patro a nic pak jsem šel pravým průchodem dolů zabil pár uctívačů vlezu do te velké místnosti a najednou mumie pracka vadnutí a konec. Bez textů.
Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
Předpokládat, že dung bude pořád ve stejnéms tavu jako jsi ho šel minule, je IMHO zneužití OOC informace.
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
Ivorský hřbitov - hrobka pro low levly - v jedné z místností (spawn kostlivci + kostlivý mág) jsou dvě truhly které se navzájem překrýbají, jedna z nich obvykle má na sobě past druhá ne. Nemyslím že to bylo záměrem, třeba to nějaké hodné WB opraví.
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
To je asi bug spawnu, kterej nedespawnuje ty starý věci. Mrknu na to.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
To se děje na hodně místech, např. v Podtemnu u těch skřetů.
hyperpasivní myšohryz