Ty brouci pouzivaji ,,smradlavej mrak,,myslim a to neni jed.
Ja osobne bych bral jed jako jed, u vcel je to jen o snizeni vlastnosti, tam nemuzes umrit jako u jinych nelecenych jedu, takze bych to nechal tak jak to je.
edit:(jeden ten brouk je myslím smrdutka a druhý nějaký bombardér. Vypouštějí oblak, který způsobí, že máš hvězdičky kolem hlavy.) :tak vydis, sam to pises, jde o oblak a ne o jed.
Imunita na jed
Re: Imunita na jed
Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
No, já také neříkám, že by se brouci měli předělat, původní dotaz zněl - proč to píše hody proti jedu:) Ono to pak působí dojmem, že je to nakopnutý:)
Nicméně jak říkám, z hlediska RP bych u včel vnímal jed jako jed a tam by ta imunita fungovat měla.
Nicméně jak říkám, z hlediska RP bych u včel vnímal jed jako jed a tam by ta imunita fungovat měla.
Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu
to je omámení, to není jedDarien wrote:jeden ten brouk je myslím smrdutka a druhý nějaký bombardér. Vypouštějí oblak, který způsobí, že máš hvězdičky kolem hlavy.
Vaillardo Vran:
BTW ty brouci to to mají standardně jako spell-like ability, tj. je to kouzlo a funguje na to spell resistance (ověřeno s drowím válečníčkem)
PUF!
Tak holt je tam u nich asi blbej popis.
A vcely bych nechal jak to je, stejne vcelari rikaji, ze pichnuti ma spise lecive ucinky
A vcely bych nechal jak to je, stejne vcelari rikaji, ze pichnuti ma spise lecive ucinky
Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
rofl, si to vyzkoušej in game, ty léčiteli:)))))))))))))Sorrow wrote:Tak holt je tam u nich asi blbej popis.
Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu
Jako mohli by ty včely spadat pode jed, ale to by se muselo dle mého úplně překopat a dát jim třeba jed malých hadů(tedy jed ze vším všudy). Já jsem ty včelky párkrát dráždil a žádnej problém nenastal, postě po 6 neúspěšným hodu jsem měl sníženou o 6 sílu, obratnost a odolnost(myslím). Pak se buď vyspím nebo trocha simulace před knězem a bylo po starostech. Vzhledem k tomu, že při neúspěšným hodu přijdeš vždy jen o 1 tak myslím, že nemůže nastat problém. Až se ti včelařina zlepší tak hold už budeš za vodou.
P.S. pohlídat si staty snad umí každém
P.S. pohlídat si staty snad umí každém
A není to tak, že ta imka funguje jen proti efektu "Otráven" a jeho následcích? Včelkám by pak stačilo nastavit tenhle efekt a imka by fungovala
Snad
Snad
Vaillardo Vran: