Poděkování
Re: Poděkování
Drobné poděkování za krátký průzkum (kucikovi do počítadla tedy přibyl další boss). A pak za ty opakující se večerní boje na půl plynu. Přecijen se bavím, hlavně jsou pak někdy zajímavé ty rozhovorové dohry po boji 
.
Já děkuju za trpělivost s učením 
Kieran a Desmin Hanifah Ardian
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
Rejty děkuju Ti za to že Thalie je a přeji Ti vše nejlepší k narozeninám..... ať se ti daří....
* edit Rejty: Díky!
Ja sa pridávam ku gratuláciám
ďakujem za všetko, čo si doteraz urobil a že toho bolo kvantum .. a za to, že si to nevzdal a stále ešte vytrvalo aj naďalej robíš .... a nech ti tá zapálenosť ostane 
EDIT: pokiaľ icq neklame
EDIT: pokiaľ icq neklame
Last edited by jachyra on 19:22 01. Mar 2012, edited 1 time in total.
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Taky přeju všechno nejlepší
A dík 
Kieran a Desmin Hanifah Ardian
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
Takové zakončení toho zoufalého útěku jsem nečekala ani v Ryuových nejhorších snech. Takže, těším se na pokračování!
Já.
Ryu ne.
A díky DM, že sehráli reakci světa.
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Děkuji všem zůčastněným. To byl jen začátek 
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
-------
Neaktivní
-------
Děkuji sám sobě za hraní.Díky =)
Strrrrrraaaaaaašne hrozne ohromne moc ďakujem za Shamanovi za celú technickú podporu ĎAKUJEM!!
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Díkas za opravu houslí, že nemizí z trezorů. Jsem si toho ted všiml a vidím, že mám v trezoru už troje. 
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
- -darkvision-
- Bůh
Díky díky, moc díky všem. :-*
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
-
xxxMajkyxxx
- Urozený
Dekuju Nathanielovi, za dnesni hru. 
WIPED
MAYBIES AND MY NEW BABIES
Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže!
Rodwen - divoká elfka, druidka
MAYBIES AND MY NEW BABIES
Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže!
Rodwen - divoká elfka, druidka
Děkuji za válečný briefing! 
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
-------
Neaktivní
-------
Taky bych ocenila to, že někdo bardovi na karath. náměstí strčil do ruky ty housle, aby neměl jen smyčec-RoF- wrote:Díkas za opravu houslí, že nemizí z trezorů. Jsem si toho ted všiml a vidím, že mám v trezoru už troje.
Omlouvám se za jedno dnešní vystrašení a taky moc díky Nalkovi za fajn strávení času
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...