pomerne casto se mi stava, ze hra pri prechodu z lokace do lokace se zasekne
ne tak, ze by zamrzl cely comp, i menu jde vyvolat a hra se da ukoncit, ale to je jediny co se s tim da delat
nevite, v cem muze byt chyba? ted sem po tom, co sem restartnul hru probral v podsveti, to docela nastve
Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
tohle se mi stávalo hodně často, většinou při loadování lokace spadli nwn do woken. Občas se to stávalo i když v temnym lesíku najednou vyběhla naboostovaná postava a ten šok pro grafiku z těch náhlejch světýlek a efetů nebyl asi nejlepší, tak to taky padlo.
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko"drakobijec a bijec drakobijců"- drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
me to nikdy nijak extra nevadilo, protoze behem par vterin se muzu pripojit zpatky...
akorat je na nic, ze i kdyz se to takhle sekne, tak me to neodpoji a postava zustava porad ve hre, dokud ji sam neukoncim
a pak to muze skoncit jako ted smrti
Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
zůstává pořád ve hře jo? tak to by vysvětlovalo proč sem se vždycky připojil Téměr mrtev Netušim čim by to mohlo bejt nebo jestli je to bug nwn či jen Thalie.
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko"drakobijec a bijec drakobijců"- drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Rekni co mas za grafiku.
Ja do tohohle nedelam, ale jsou tu lidi, co s tim maj bohaty zkusenosti.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Na 32megovy GF 440 jsem taky hraval a problemy myslim nedelala. Takze holt zbyva ten bordel v shitstemu.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
wokna se uměj zachlívit i při nový instalaci
nezkoušels nový drivery ? (grafický) nenechal sis vnutit jiný drivery MS updatem ?
jestli nic z toho, zkus toho Dachshunda
Mě se zase dost často stává, že při přechodu z lokace do lokace se mi to kousne a nezbejvá mi nic jinýho než to natvrdo restartovat. Ale to bude asi zasviněnejma "windousama" nebo tak něco.
Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.