Tak neremcej a pojď taky
No a jestli se něco nevyvrbí, tak se zítra taky ukážu
Že by? Rád, pokud to stihnu tak se ukážu ale až později. Mám už dlouhodobě naplánovaný se skupinkou sálový fotbal na Balkáně (což je kousek). Takže pokud tam budete dlouho tak se ukážu
Vruug Kostilam- Ohromně silný hakavarn.
Salles Walten- sukničkář a typickej chlap jak má být !
Yormo - neznámý pochůzkář
Je potreba zajit nekam do hospody, nebo do cajovny. Akutne!
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Na chvíli, na chvíli... přijdi po večeři a pro jednou omrz jehudu:) Dobrá párty bude i tu.
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Jo, pro ty co tam budou první (Znojmo) - je to zamluvené na mé příjmení a měly by to být ty stoly dole na druhé straně, než je telka.
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.