Úprava vzhledu zbraně

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
Dyranius
Nováček

Úprava vzhledu zbraně

Post by Dyranius »

Zdravím, takový problémek. Používám meč bastard a když jsem si koupil svůj první meč od NPC tak jsem se při úpravě vzhledu mohl doklikat až třeba k dvacátému vzhledu. Ale teď mam nový už vyrobený od hráče a do klikal jsem se max asi do osmého možného. Čím to je ? Zkoušel jsem měnit i barvy těch různých částí třeba a zkoušel to i tak, ale nic.
Prasokralik
Bůh

Re: Úprava vzhledu zbraně

Post by Prasokralik »

Zkus ty barvy vyměnit znovu. Opravdu to funguje jen pro jednu barvu. Ostatní barvy mají jen těch standardních pár vzhledů.
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo

Pain is temporary. Victory is forever.
Dyranius
Nováček

Post by Dyranius »

Nejde.
Dyranius
Nováček

Post by Dyranius »

Nikdo nic ?
Nalkanar
Čestný člen týmu Thalie

Post by Nalkanar »

Poradil bych, ale moc nevím. Počkej až ostatní dospí kocovinu. :twisted: :lol:
.
DarK_cz
Poutník

Post by DarK_cz »

Nalkanar wrote:Poradil bych, ale moc nevím. Počkej až ostatní dospí kocovinu. :twisted: :lol:
Jakou kocovinu? Někteří jsou slušní :surprised: Ale stejně nevím i když jsem s tím měl stejný problém :D
Vruug Kostilam- Ohromně silný hakavarn.
Salles Walten- sukničkář a typickej chlap jak má být ! ;)
Yormo - neznámý pochůzkář
de Aers
Urozený

Post by de Aers »

Spamujte jinde.
"Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
Absinthorix
Bůh

Post by Absinthorix »

Zkus proházet jednotlivé části... ne ke každému středu například pasují všechny konce a tak dále + samozřejmě přeházet barvy. A některé zbraně prostě milion vzhledů nemají :wink:

P.S.: Kocovina? Počujte, Kefalín. A čo vy si predstavujete pod takým slovom....
Vojen Bouřný
„Hudba je klíč k ženskému srdci.“

horlivý bojovník za krásu a estetično
ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu

Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
Dyranius
Nováček

Post by Dyranius »

Já netvrdim, že těch vzhledů má mít milion, ale psal sem jasně na začátku, že s tim prvním mečem mi to šlo upravovat v pohodě asi až do nějakých 20 možností. Tady s timhle se to prostě nehne dál než k 7. A to jsem laboroval i s těmi vzhledy jak si říkal, že to jako nemá pasovat....
Braenn
Bůh

Post by Braenn »

Dyranius wrote:Já netvrdim, že těch vzhledů má mít milion, ale psal sem jasně na začátku, že s tim prvním mečem mi to šlo upravovat v pohodě asi až do nějakých 20 možností. Tady s timhle se to prostě nehne dál než k 7. A to jsem laboroval i s těmi vzhledy jak si říkal, že to jako nemá pasovat....
Přidám otázku - máš někde v ruce nebo u kohokoli takový vzhled meče, který chceš mít na tom novém?
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Dyranius
Nováček

Post by Dyranius »

Myslíš jako ten meč, který jsem měl předtím ? Ano mam.

edit: Oba meče jsou bastardy. (Jen aby nedošlo k tomu, že by jste si někdo myslel, že mam jiný typ teď.)
Braenn
Bůh

Post by Braenn »

Dyranius wrote:Myslíš jako ten meč, který jsem měl předtím ? Ano mam.

edit: Oba meče jsou bastardy. (Jen aby nedošlo k tomu, že by jste si někdo myslel, že mam jiný typ teď.)
Fajn, tak ten s hotovým vzhledem co se ti líbí vraž do truhly, dej zapamatovat vzhled, vyndej ho, vraž tam ten, který chceš mít předělaný, dej obnovit vzhled (nebo jak se to jmenuje přesně) a měl bys mít dva stejné meče.

Mě to fungovalo na 100%.

P.S. tenhle trik mi funguje, i když vám to u barvíře při odchodu sežere šaty (nezaplatili jste, někdy jste zaplatili, ale stejně vás to obviní z krádeže...) Stačí se k němu vrátit zpět, dát "tohle se mi nelíbí, chci své šaty zpět" a máte je zpět. Jen se s ním mezitím nikdo nesmí bavit.
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Dyranius
Nováček

Post by Dyranius »

Funguje to ! Díky Braenn.
mandos
Rytíř

Post by mandos »

Já jsem našel víc podobných topiců tady se stejnou chybou a sice že některý vzhledy nejdou po vrácení na první naklikat, koukal jsem do toolsetu a jak někdo už někde zmiňoval tak i podle mě je to tim, že třeba ty vzhledy přístupný jsou 1,2,3,4,5,11 ale protože 6 už není pro tu zbraň povolená ani v toolsetu tak to nedovolí dostat se na vyšší číslo přes tu kovadlinu. Dalo by se s tím prosím něco udělat? Braenn sice psala o kopírování vzhledu ale nechce se mi kvůli tomu kupovat další železnej kord abych ten ocelovej mohl nastavit když jsem ho konečně pořídil a dělat to pak s každou ucraftěnou zbraní...a btw ty kordový vzhledy 1-5 který jsou takhle dostupný jsou fakt nepoužitelný je to spíš jak šavle či co :D
Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
Locked