NWN na windiows 7
NWN na windiows 7
nějak to nefachá... nevíte někdo něco co s tim? v zásadě to nainstaluju, bez datadiscu to funguje, po prvnim už ne a po druhym to krachne.... píše mě to acces violation bo tak něco. Nějaké nápady? dik.
Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
Re: NWN na windiows 7
Mě to na sedmach funguje normalně. Ale nice sem neinstaloval. jen sem to překopíroval. Už hodně dlouho sem NWN neinstaloval. vzdy si to jen zkopiruju a jede to.Thuereg wrote:nějak to nefachá... nevíte někdo něco co s tim? v zásadě to nainstaluju, bez datadiscu to funguje, po prvnim už ne a po druhym to krachne.... píše mě to acces violation bo tak něco. Nějaké nápady? dik.
-
Prasokralik
- Bůh
Tak to neni sedmičkama, to tě nenapadlo?
já na nich jedu skoro dva roky bez problému
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
tal esli to nechce nějaký zvláštní nastavení nebo tak něco. doteď fungovali v porádku
Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
- Bruciacullo
- DM Thalie
mě to taky na sedmách jede
možná je tou instalačkou co používáš...
Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
takk jo... novej problem.... nainstaloval sem vše a vše funguje, mýslim základ, hodim tam update na 1.69 a pak to nejde spustit.
em... conect error, servr paused...:/ jinak vše funguje.
Doted byly vsechny chyby mezi klavesnicí a židlí. nejspíš to bude i v tomto případě
.
nepopírám že sem počítačová lemra... pokud ty nejsi bylo by fajn poradit a nebo neprudit;)Krysak wrote:Doted byly vsechny chyby mezi klavesnicí a židlí. nejspíš to bude i v tomto případě.
Noob radí noobovi - zkontroluj si před lognutím i IPčko a CD keye na webu.
Jinak mám taky sedmičky, normálka jsem nainstaloval hru, opatchoval atd. a všecko mi jede normálně.
Jinak mám taky sedmičky, normálka jsem nainstaloval hru, opatchoval atd. a všecko mi jede normálně.
.
-
Prasokralik
- Bůh
IP na webu rozhodně vypnout, akorát to dělá bordel. Taky si zkontroluj firewally jestli ti nwn neblokujou.
firewaly sem vypnul, a ip mám bloklou
-
Prasokralik
- Bůh
Tak máš bordel v klíčích
Vypnout UAC, spouštět jako správce a pro jistotu i nastavit kompaktibilitu na win xp.
Podle mě je to špatnými, či starými ovladači grafické karty, procesoru či základovky.
Něco jsem o tom našel i na googlu a tam byl problém s driverem karty při práci s openGL.
http://www.opengl.org/discussion_boards ... ber=251512
Něco jsem o tom našel i na googlu a tam byl problém s driverem karty při práci s openGL.
http://www.opengl.org/discussion_boards ... ber=251512
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC