Narazil jsem na to u skretu v zamorenych tunelech, ale mam pocit, ze sem se s tim setkal uz drive jinde.
zdvojene bedny
zdvojene bedny
Narazil jsem na takovou zvlastnost, otevru bednu a v ni je druha
zkratka jako kdyby byly dve bedny spawnute na sobe, po otevreni jedne muzu vybrat jeji obsah a zaroven pod vikem vidim texturu druhe bedny, kterou take mohu otevrit a vzit si dalsi loot.
Narazil jsem na to u skretu v zamorenych tunelech, ale mam pocit, ze sem se s tim setkal uz drive jinde.
Xunnavin - věrný (zatím) ochránce paní Trissdril
bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
Re: zdvojene bedny
Přidávám zdvojený kozí pysk. tuším že se lokace jmenovala Starý důl, prostě lokace vedle soutěsky tupé sekery
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
...no a já přidávám zdvojené sarkofágy v kryptě na hřbitově v Ivory.
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
No a já si myslel, že sarkofágy mají prostě dvě vrstvy, ať se k mrtvolce hned tak něco neprokouše (myšleno krysy), a že tak je to udělané naschvál...Barbar321 wrote:...no a já přidávám zdvojené sarkofágy v kryptě na hřbitově v Ivory.
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
Je to chyba despawnu nekterych beden.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Vlčí jeskyně:
V lokaci je solný sloup (nebo tak nějak se ta hrouda jmenuje) ve kterém je pytlík soli. Na tom samém místě leží "pozůstatky" uvnitř kterých se opět nachází další pytlík soli...
V lokaci je solný sloup (nebo tak nějak se ta hrouda jmenuje) ve kterém je pytlík soli. Na tom samém místě leží "pozůstatky" uvnitř kterých se opět nachází další pytlík soli...
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
- Bruciacullo
- DM Thalie
ve vsech lokacích?
Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
ty, na které jsem narazil. tedy pod chudinskou čtvrtí, pod západní branou, pod chrámovou čtvrtí, pod severní branou.
Nejsem si jist na 100%. žejo, ale jsou tam a ne málo.
Nejsem si jist na 100%. žejo, ale jsou tam a ne málo.
Vaillardo Vran: