Pokec o oblíbených filmech a seriálech
Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech
Dejte nekdo do placu promitacku a udelame private maraton. I ten novej dil by se snad nekde sehnal, ne?
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
To asi nesehnal, ne v dobré kvalitě. Ale pokud někdo promítačku má, pak to zní jako prima program.kucik wrote:Dejte nekdo do placu promitacku a udelame private maraton. I ten novej dil by se snad nekde sehnal, ne?
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Cca tri dny po tom bude imho i neco se slusnou kvalitou.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Tak jako potom není problém. Tohle je dřív, než to HBO pustí u nás, ale minulou sérii byl každý díl v HD kvalitě už tak tři dny po odvysílání v telce.kucik wrote:Cca tri dny po tom bude imho i neco se slusnou kvalitou.
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".
-
Prasokralik
- Bůh
zaukoloval sjem terbee, nedopadla o nic lípBraenn wrote:kurnik šopa, tak maraton jsme prosrali. V šest ráno jsem to kontrolovala, stránky oficiální jim ještě nejely, spuštěný to bylo jinde, v sedm to zkusil muž a už tam bylo přes 330 lidí reglých a 180 ve frontě. Mám takový dojem, že to zavání nějakým podvodem. Každopádně, maraton Game of Thrones padá
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
Svého času jsem několik let (doma - ve starém bytě, kde na to byl prostor, stěna apod.) organizoval maratón Pána prstenů (extended verze), cca 12 hodin čistého času. To zabralo akorát víkend (včetně čuracích přestávek
, ty to hrozně natáhli). V sobotu večer se začalo, v neděli ráno končilo a přes den spalo...
Přeci není všem dnům konec. Podle zájmu sehnat (až) klubovnu, fffšechny díly i s titulkama a udělat si maratón soukromý?
Přeci není všem dnům konec. Podle zájmu sehnat (až) klubovnu, fffšechny díly i s titulkama a udělat si maratón soukromý?
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
-
Prasokralik
- Bůh
Já myslím že místo maratonu zajdem s terbee na matějskou a holt si počkáme až se první díly druhé sezony objeví někde na torentech a budeme se klepat na každý další díl jako loni. Ty první dva slibované by beztak ve výsledku neměly jiný efekt.
Tak sice Kino-Marathon nevyšel, ale také jsem všemi deseti pro si udělat thalijskej soukromej, otázkou je kdo má dostatečně velké LCD či lépe plátno s promítačkou?
Jako promítačka jde i půjčit, vychází to kolem 500-1000Kč na den, takže kdyby se slezlo třeba alespoň 5 lidí...
Ale to už by jsme to brali fakt vážně, osobně bych spíše uvítal pohodlí domova s BIG TV, křupkama a pivem.
Jenže jak nás tak znám, tak si každej ty dva díly stáhne, zkoukne a pak již nebude důvod marathonovat a s napětím čekat na nové dva kousky.
Jako promítačka jde i půjčit, vychází to kolem 500-1000Kč na den, takže kdyby se slezlo třeba alespoň 5 lidí...
Ale to už by jsme to brali fakt vážně, osobně bych spíše uvítal pohodlí domova s BIG TV, křupkama a pivem.
Jenže jak nás tak znám, tak si každej ty dva díly stáhne, zkoukne a pak již nebude důvod marathonovat a s napětím čekat na nové dva kousky.
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Možná jsem zcela nepochopil systém registrace k maratónu, ale jsem z něj dost znechucen. Ještě včera ve dvě hodiny v noci když jsem vyplňoval potřebné údaje, tak mi to hlásilo, že je vše ok (a mě málem smetla opravdu pořádná vlna nadšení), když jsem se ale podíval ráno jak to vypadá a jestli nenajdu v seznamu nějaké další známe, zjistil jsem, že jsem naráz mezi těmi méně šťastnými co jsou ve frontě jako "náhradníci"
... fakt nechápu co to mělo být, ale dost mě to namíchlo.
Jinak jsem pro pro nějakou soukromou projekci (nemusí to být zrovna plátno a když se to tak vezme, nemusí to být zrovna ani Games of Thrones, i když by to bylo po té nepodařené registraci víc než příhodné).
Jinak jsem pro pro nějakou soukromou projekci (nemusí to být zrovna plátno a když se to tak vezme, nemusí to být zrovna ani Games of Thrones, i když by to bylo po té nepodařené registraci víc než příhodné).
DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
-
Prasokralik
- Bůh
supr nápad, navrhni ať se to dává za prohřešky místo dm killů
Původně jsem hledal film v originále zcela odlišného názvu a náhodou narazil na toto.
Až na pár scén je to velmi povedé dílko se skvělým obsazením.
http://www.csfd.cz/film/2434-spiknuti/
"Nikdo není beznadějněji zotročen než ten, kdo falešně věří, že je svobodný."
Johann Wolfgang von Goethe
Myslel si odměny místo expů za questy? Jo, s tím by se dalo něco dělatPrasokralik wrote:supr nápad, navrhni ať se to dává za prohřešky místo dm killů
PUF!
To já bych byl třeba radši za ty xpéčka 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Dobrá volba, svého času jsem pro ten snímek měl velkou slabost, mimojiné v něm Mel i Julie opravdu hrají.Sielencer wrote:Původně jsem hledal film v originále zcela odlišného názvu a náhodou narazil na toto.
Hodnocení na CSFD je poměrně odpovídající, já bych klidně ještě nějaké to procento přihodil.
KDVP