Braenn wrote:... Dělám něco zle? Krom toho, že asi málo vyhrávám.
Asi to jen moc ženeš

. Jak píše RoF, někdy je lepší se moc na xp neohlížet a snažit se užít co nejvíc srandy i s tím co potkáš na cestě k tvému vytouženému stroji (tak jsem se aspoň snažil brát hru já, ne že bych některé tanky neměl chuť přeskočit nebo nechtěl co nejrychleji získat to "lepší").
Znám lidi co bez subscribe dojeli až na osmou řadu. Já mám teď nejvýš sedmou a jsem zvědav jak dlouho ještě budu tomu premiáku odolávat. V pozdější fázi hry, jde z mého pohledu už spíš právě o ty prachy než xp a vydělat třeba takové dva milióny při provozu tanku sedmé řady je už trochu problém. Při expení na lepší tanky mi také hodně pomohli volné zkušenosti. Jedu těch tanků docela dost, takže naskakují celkem rychle.
-RoF- wrote:... Někdy bychom mohli zkusit aj ty roty

Tak stačí nahodit nějaké datum, ke kterému by se zdejší WoT komunita mohla vyjádřit jestli jim vyhovuje nebo ne. V rotách se dají slušně jezdit i menší třídy, takže by se nás mohlo odhadem sejít aspoň šest sedm, jako pevnější jádro roty a zbytek by se holt doplnil. Jen by bylo dobré se domluvit i na hlasové komunikaci (nejlépe přes TS).
Jinak trochu se děsím toho dabingu, snad bude možnost si nechat to co tam bylo původně (zatím ten patch ještě stahuju).
EDIT po Mollym: Podle mě je Ratte jen aprílový vtip (ale kdo ví, třeba se mýlím a jeden z nejšílenějších návrhu wehrmachtu se skutečně objeví ve hře a bude válcovat všechny ostatní národy, které se se svou fantazií drželi víc při zemi

).
DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).