Jako že se občas probudíš celý zpocený s vidinou v dáli mizící rudy cínu a mědi???zachy wrote:A on mi to nevrátil Dodnes cítím tu ztrátu...
Jinak rady pro hráče Barbar321:
Nejsi první a určitě né poslední, kdo bude mít problém s váhou věcí, inventářem a řešením věcí kolem nich.
Za mě: Pokud máš málo času a jsi dextrař, rovnou na nějaké nošení šutrů (uhlí, kovů, dřeva) na low lvlu zapomeň. To raději v tom málu času hrej RP či jdi na creep, tam nebudeš tak časově vázán.
Pokud chceš něco takového přesto dělat, musíš se naučit pracovat s časem, tedy zhruba si rozpočítat, kolik času tě bude stát koupení muly, cesta k surovině, těžba, přeskládání na mulu, cesta do dílen + zpracování. Tedy hodina do restartu nebude úplně ideální, ale jde to. Třeba příklad: Mám hodinu na hru a odlogl jsem v Ivoře. Log + zakoupení muly:5 minut, cesta k surovině:20 minut, těžba:5 minut, cesta k dílnám: 20 minut, přeskládání věcí z muly na sebe: 5minut, uložit postavu přes duši a odlog... Pak po restu už jdeš jen zpracovávat, což bys musel tak či tak, případně prodávat perzistentnímu obchodníkovi.
Taky jsem hrál Dextraře a nutno podotknout že Darkvision má recht, dříve nebo později si prostě jen kvůli tohoto nakoupíš itemy na sílu a uděláš mulu ze sebe, neboť prostě není zbytí. Do té doby nedoporučuji příliš craftit (ono to na low levlu stejně moc k ničemu není - craftové výrobky jsou dražší než normální věci, stojí čas a suroviny ze kterých by šlo vyrobit něco koukatelného jsou nedostupné). Mimojiné silové postavy toto neřeší takže je to bohužel další malé plus pro PB na sílu
Jinak za mě doporučení: muly jsou pro lamy, každej pořádnej EKO nosič si pořídí v Ivory na statku "vola", je mnohem levnější než mula a utáhne to samý. (+ nemusíš se štrachat až do Karathy)
Jinak každej správnej "balíkař" co obráží svět ala pošťák si může zakoupit v poušti velblouda a v prahvozdu méďu, pro ulítlé postavy tu máme v doubkově ještě nosného čuníka... No a nakonec je tu samosebou možnost jít někam ve více lidech a udělat si mulu z libovolného siláka, ideálně odchytnout si nějakého Hirana/Hakavarana, slíbit mu za službu "nosiče" zlatý poklad a pak mu s úsměvem na rtech předat jeden zlaťák...