No Bahnáku, jestli to VK nemáte vylepšené, jako jsou lepší pásy, motor a dělo, tak se nedivím. S novýn tankem bez vylepšení je to vždy porod. Jinak si myslím že VK umí dobře zatopit.
Jinak si myslím, že tier 4-6 je taková zkouška odolnosti a trpělivosti hráče. Někdy tě to dá jako top tank, ale dost často to tě dává jako odpad mezi tiery 7-9, ale aj tam jde občas něco zahrát.
S tím stíhačem souhlasím se Sapalem, pokud bys chtěl 3. lvl tak vem určitě Mardera, je dost drsný.
Pokud bys chtěl 2.lvl tak asi tu AT-1, mě to s ní moc nešlo, ale Johnny to s ní kotlil dobře

.
A pokud stíhač 4. lvl tak bud hetzer a nebo SU-85B, mě osobně víc sedlo to SU-85B. Sice Hetzer je odolnější, ale SU-85B mi přišlo pohyblivější s rychlejší střelbou.
Popřípadě se mi líbil i ten rychlý M8A1 hezky s dělem 57mm, má průraz 110mm, ale pižlá po 50-75hp

ale nabíjí jen 2,5sekund.
Ale pokud se budete soustředit na ty malé prcky 2-3 tier a vyškolíte posádku na 100% tak se vám bude víc a víc dařit, zvlášť když té posádce dáte nějaké speciální schopnosti. A nezapomeňte pokud dáte někomu třeba opravy, tak dejte opravy všem členům, páč se vždy bere průměr z celé posádky. Jinak opravy pro těžké a střední tanky a maskování pro stíhače a arty

.
A hele další hezká akce, škoda že jsem včera koupil mokré bedny za 600k

no neva. Hmm že bych si dal kamufláž na tank?
http://worldoftanks.eu/news/1978-anniversary-special/