plátneřina

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

-darkvision-
Bůh

Re: plátneřina

Post by -darkvision- »

160% titanu a jedna mistrovska kůže mi dala toto : (je to záměr či někde chyba)
160% adamantitu a mistrovska je - takova zbroj je opravdu rozdilna, lepsi a to je to horsi material.

EDIT: Ok beru na vedomi, díky Aersi, me prvně napadlo, zda to není chybka. Díks.
Attachments
Krunyr.jpg
Last edited by -darkvision- on 13:40 13. Oct 2010, edited 1 time in total.
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
de Aers
Urozený

Post by de Aers »

špatně si ten kov využil, jinak funguje správně.
"Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
zachy
Velmistr

Post by zachy »

Neznamena vzdy, ze cim drazsi a tezsi na vyrobu, tim lepsi :wink:
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
-darkvision-
Bůh

Post by -darkvision- »

Mohu se zeptat?

Helma 180% adamantit + mistrovska kuze
Helma 180% adamantit + velmistrovska kuze
-> Proc maji obe helmy totozne parametry? Je to zámer nebo chyba?

Ps. Nejak nechapu proc 180%adamu a velmistr ma stale postih -2 do obratnosti.
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
de Aers
Urozený

Post by de Aers »

To teprve zjistíš, že ikdyž ten adamint budeš s něčim míchat ten postih tam budeš mít, od poslední úpravy se v tom asi něco rozvrtalo, tak až Nomis bude mít čas tak to opraví, já už mu to dávno psal asi před dvěma týdnama, ještě s dalšíma chybkama, zpráva je stále neřpečtená. Takže má holt dost práce.
de Aers
Urozený

Post by de Aers »

Byly vyrobeny stínové boty v poměru 200% s velmistrovskou kůží a dávají pouze +3AC... a přilba která byla vyrobena stejně dává normálně +4AC.
Nalkanar
Čestný člen týmu Thalie

Post by Nalkanar »

Jen drobnost...

Položka v kovadlině určená k výrobě rukavic má tendence mizet.

Př.: otevřu kovadlinu, výroba rukavic tam je, rozliknu nastavení, nastavím, co chci, naklikám se zpět, rukavice zmizí. Rozkliknu libovolnou zbroj, vykliknu a rukavice tam někdy je a někdy není.
.
jachyra
Velmistr

Post by jachyra »

Chyba nájdená a čoskoro by to malo byť ok ;)
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Nalkanar
Čestný člen týmu Thalie

Post by Nalkanar »

Testoval jsem trošku helmy a všiml jsem si takové další drobnůstky. Helmice dávají postihy do skrývání a tichého pohybu. Ano, má to svou logiku, ale neměly by spíše mít postihy do všímavosti a naslouchání? Plus teda mají postih do hledání, ten se mi zdá na místě.
.
KaTo
Ďábel

Post by KaTo »

Nalkanar wrote:...Helmice dávají postihy do skrývání a tichého pohybu...
Předem se omlouvám za OT - třeba je to myšleno tak, že v tý helmici blbě vidíš a do všeho s ní mlátíš :twisted: :lol: :lol: .

Ať nejsem až tolik OT - na Thalce jsou v krámech kápě s omezením Naslouchání.
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
slencak
Rytíř

Post by slencak »

Hlásím změnu :roll: použil jsem stejný poměr, kůži i materiál ,ale dostal jsem z toho jen +3 AC. Jako mistr povolání jsem z toho dokázal vyždímat +4 AC
Attachments
Bez názvu.png
S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou.
Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi
http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
Nalkanar
Čestný člen týmu Thalie

Post by Nalkanar »

Není to nutně chyba, ale jen mi příjde zvláštní jedna věc:

Plátneřina - bronzové rukavice - 200% - náklady 620 - výcvik +9, tichý pohyb, skrývání, čarozpyt, odstranění pastí -10

Krejčovina - rukavice s legendární kůží - 200% - náklady 237 000 (160k přísada na kůži, 12K přísada na zpracování kůže a kamene do použitelného stavu, 65k hodnota trofeje ze které se dělá legendární kůže) - výcvik +10

Jen mi to příjde možná malinko nevybalancované - pokud bude chtít plech větší výcvik náhodou, tak koupí rukavice za náklady pod měšec. Pokud chce větší výcvik hidař/mág a nechce přijít o celkem užitečné skilly, tak příjde o docela dost peněz. A výška skilly je takřka totožná.
.
Krysak
Bůh

Post by Krysak »

Je to dané principem jakým se tvoří vlastnosti zbrojí.
Možná by stálo za to uvést, že za relativne příznivý peníz jde udelat +6 disciplína bez postihů - mistr.

Logiku v postupu jak navrhl konstruktér craftů vidím zcela zjevnou a korektní. Postihy jsou natolik vysoké, že si to dá snad jen blázen. Silné silové buildy stojí na meteoru s diciplínou jako bonusem, do začátku takováhle drobnost moc nepomůže a jsou lepší....

Cílová skupina, která to potřebuje nejsou silové buildy, ale dexové. Vše je v pořádku. Skvělý a zajímavý koncept. Dokonce vyrovnaný.

PS: -10 čarozpyt? tak to je likvidační postih pro většinu silovývch buildů.
jachyra
Velmistr

Post by jachyra »

to Slancak - holt do platnieriny rovnako ako aj kováriny boli pridané obmedzenia, aby za biedny peniaz nebolo možné vyrobiť presilené veci ;) ako ktoré obmedzenia fungujú si už musíte vyskúšať v praxi.
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Absinthorix
Bůh

Post by Absinthorix »

jachyra wrote:to Slancak - holt do platnieriny rovnako ako aj kováriny boli pridané obmedzenia, aby za biedny peniaz nebolo možné vyrobiť presilené veci ;) ako ktoré obmedzenia fungujú si už musíte vyskúšať v praxi.
Není to zrovna příjemné zjištění IC... aneb naslibovat hory doly a pak zjistit, že první půlka větší zakázky je OK a druhá prostě nebude. A vymlouvat se na šizené legury a lakotu správce... 8)
Vojen Bouřný
„Hudba je klíč k ženskému srdci.“

horlivý bojovník za krásu a estetično
ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu

Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
Locked