SRAZ THALIE 1.3.2008
Re: SRAZ THALIE 1.3.2008
Hlasoval jsem pro 18:00, ale přijít dřív mi nedělá problém. Napiš mě že jdu.
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
*cte si seznam ucasniku zajezdu*Safra to bude zase paseka
Sice tam nekdo musi prekecavat personal ze jiste jeste nekdo prijde a nebo ze si dame jeste jedno jidlo a tak si to zase vemu na bedra noo jako vzdy 
- nomis_b
- Čestný člen týmu Thalie
- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
Jo jo .. taky mne pripiste na seznam a stejne jako krata, budu se ridit nasim ridicem Theogilem.
Jinak bych radsi prespal v tom nonstopaci, kterej byl bliz te hospode a byl za$ tech +- 200 za noc..
ale nejak sem ztratil jeho jmeno, jen vim, ze byl nonstop. Meli bychom tam vsak zavolat a Theogilovo auto by si tam mohlo zamluvit nejakeho fleka pro tusim ctyri osoby. jestli chce nekdo prespat s nama, tak to napiste sem, snad to tu nebude vadit...
HURA uz je to pristi vikend !!!
Jinak bych radsi prespal v tom nonstopaci, kterej byl bliz te hospode a byl za$ tech +- 200 za noc..
ale nejak sem ztratil jeho jmeno, jen vim, ze byl nonstop. Meli bychom tam vsak zavolat a Theogilovo auto by si tam mohlo zamluvit nejakeho fleka pro tusim ctyri osoby. jestli chce nekdo prespat s nama, tak to napiste sem, snad to tu nebude vadit...
HURA uz je to pristi vikend !!!
A zase se craftí...
Tak jsme z Theogilem dali 19:00. Předpokládáme, že v Plzni budeme už dřív, takže je to postatě jedno. My budeme přespávat, nebo aspoň já v té plzeňské ubytovně jak jsem psal. Rezervovat to budeme příští týden asi v pondělí. Co se týče osazenstva auta, tak prosím pošlete své ICQ nebo telefonní čísla PM mě nebo bráchovi(Theogil). Plánování odjezdů vidím tak někdy na čtvrtek 28.2.2008.
tak já nevim, co my, pražáci a kucik?
Nechcete to prubnout sockou? Jediny čeho se bojim je, že se mi začne chtít cestou zpátky čůrat hned jak vyjedem...to je vždycky hroznej vopruz
Jestli jede bus ve 3:30 (nejel tim zrovna Žorž posledně?) tak to neni úplně od věci, pokud to nenapálíme s chlastem hned od začátku 
A nezvladnem to az do toho vlaku v pet? Ranni vlak by mohl bejt prazdnej a na nakopnutej zaludek je to bezpecnejsi jak bus.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
- Lord_Berserk
- Velmistr
Rekni mamince at ti prida do batuzku par Kinedrilukucik wrote:A nezvladnem to az do toho vlaku v pet? Ranni vlak by mohl bejt prazdnej a na nakopnutej zaludek je to bezpecnejsi jak bus.
...VIKINGS are back...your agony begins !!! 
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
To ja si radsi najdu nejakou Plzenskou pametihodnost, kterou bych mohl znehodnotit.
tak jako na baru v nonstopu můžem zachrápat vždycky viď... Jako kdybychom meli regulerni ubytko, kam nas nekdo dotahne v jakymkoliv (provozuschopnym) stavu tak bych to auto asi vzal. Ale jinak se mi vůůůbec nechce, po minulý zkušenosti
A když sockou, tak bych si vytipnul dva tři noční a ranní spoje a jel bych tim, kterej nám pak přijde nejvíc vhod, časově i stavově
A když sockou, tak bych si vytipnul dva tři noční a ranní spoje a jel bych tim, kterej nám pak přijde nejvíc vhod, časově i stavově
Jo, taky bych to tak videl.
*probudí se* hůůů
Z OneIceOne vcera vypadlo, ze ma chatu nekde u Plzne. Tak jeste pockam na jeho vyjadreni
Z OneIceOne vcera vypadlo, ze ma chatu nekde u Plzne. Tak jeste pockam na jeho vyjadreni
Vaillardo Vran:
hůůrej. Takže ve 4 ráno vyrážíme pěšmo k borninovi na chatu, abychom tam v devět přišli a vyrazili na vlak? nebo jak?OneHeart wrote:*probudí se* hůůů
Jako rád zavítám, byli-li bychom pozváni, jen mi trochu uchází, kterak se tam dopravíme...
Tou sockoujiromir wrote:hůůrej. Takže ve 4 ráno vyrážíme pěšmo k borninovi na chatu, abychom tam v devět přišli a vyrazili na vlak? nebo jak?OneHeart wrote:*probudí se* hůůů
Jako rád zavítám, byli-li bychom pozváni, jen mi trochu uchází, kterak se tam dopravíme...
Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
Taky se zucastnim, po letni zkusenosti si to ujit nenecham, ale po zazitcich ze zpatecni cesty uz auto neberu
....Jestli by bylo jeste misto, tak bych se svezl, jak vyjednaval Krata, s Brnakama
, nebo, kdyz by uz nebylo, tak pojedu s Prazakama vlakem...Akorat doufam, ze to na tomhle srazu neskonci jak v lete k ranu u Krkovicky...