Ono zase na druhou stranu když pak se dělají takhle neplánované přepady a ptáte se co se děje v kálovství není špatný vědět na co se chcete zeptat mě se tohle taky stalo a když na mě dvě postavy (už ani nevím kdo to byl) do zblbnutí řvou "pověz mi o situaci v království" aniž by věděli co chtějí vědět tak prostě mě nenapadne nic jiného než začít vykládat o počasí a úrodě no, což naprosto chápu že se drowům a spol. nelíbí
A abych jen nespamoval poslední dobou mě začíná trochu vadit jak je postavený systém spánku/jídla/pití/alkoholu:
-hrozná nevyváženost mezi únavou a hladem/žízní kdy zatímco únava je ovlivněna tím co postava dělá přijde mi, že hlad a žízeň ne (opravte mě kdyžtak), což pak ústí v to že zatímco chodím spát dvakrát denně třeba, tak jíst nebo pít bych musel jednou za několik IC dní. Asi by to chtělo aby teda všechno ovlivňovala aktivita postavy nebo trochu upravit naskakování procent u žízně a hladu, vím že je to prkotina, ale kdyby to nebyl problém mně by se třeba líbilo kdyby to mohl někdo poštelovat
-teď k tomu alkoholu, dalo by se nějak zařídit aby alkohol opadal i když je postava off (nejsem si jistý ale na EQ tuším nemoce postupovaly ikdyž postava byla off) a nebo aby se teda alkohol zresetoval s restartem, popřípadě dát hostinskému lektvar který by alkohol rušil za pár zlatek? Prostě tak, problém je že třeba se s postavou jeden den zpiju uplně do němoty a v tu chvíli je fajn že ten systém na to reaguje, míň fajn je když lognu druhý den po skoro IC týdnu a postava je pořád tak opilá že tancuje a zpívá a má třesavku a nevím jestli je nastavené i zvracení třeba...pak prostě nezbývá než čekat někde na zadku než alkohol sám opadne...