Par dotazu novacka

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
Absinthorix
Bůh

Re: Par dotazu novacka

Post by Absinthorix »

Jakožto správný destruktivní emoter:
*nahodí vola na záda a sešplhá s ním po laně*
Image
Vojen Bouřný
„Hudba je klíč k ženskému srdci.“

horlivý bojovník za krásu a estetično
ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu

Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
Nalkanar
Čestný člen týmu Thalie

Post by Nalkanar »

No vím minimálně o jednom místě, kde je z jedné strany přechod ala "slezte po laně" a z druhé strany je to "prostě obyč průchod do další části jeskyně" - Krynské hory opuštěný důl. Takže... no je to zajímavé někdy. :mrgreen:
.
-darkvision-
Bůh

Post by -darkvision- »

Absinthorix wrote:Jakožto správný destruktivní emoter:
*nahodí vola na záda a sešplhá s ním po laně*
Image
Myslím že je to reálné, jako že uneseš 20ks nějaké surové rudy. 8)
Zas až tak do podrobna nemůžete zacházet, že.
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Barbar321
Bůh

Post by Barbar321 »

Měl bych dotaz k alchymii. Povedlo se mi sice v koši najít dost informací, ale napadla mě ještě jedna neznámá.

Je rozdíl, když smíchám lektvar ze dvou surovin a nebo třeba ze 4,nebo pokud má lektvar stejné jméno, bude mít i stejný účinek bez ohledu na to, z čeho byl vytvořený?

Důvod proč se ptám je, že se mi nedaří stackovat lektvary vyrobené z různého počtu surovin.
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru

člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
kucik
Temnota

Post by kucik »

#1 Bude mít stejný účinek.
#2 Pravděpodobně nemají stejnou sílu.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Barbar321
Bůh

Post by Barbar321 »

kucik wrote:#1 Bude mít stejný účinek.
#2 Pravděpodobně nemají stejnou sílu.
Pravděpodobně? Vyplatilo by se tedy používat na obyčejné léčivé lektvary víc urovin se stejným účinkem? Při tom rozptylu to není jak zjistit a předpokládám, že stejný efekt to bude mít i u ostatních lektvarů.
...a tvoří se závislost

kucik
Temnota

Post by kucik »

Barbar321 wrote: Pravděpodobně? Vyplatilo by se tedy používat na obyčejné léčivé lektvary víc urovin se stejným účinkem? Při tom rozptylu to není jak zjistit a předpokládám, že stejný efekt to bude mít i u ostatních lektvarů.
Pravděpodobně. Ty lektvary se budou něčím lišit, proto se nestacknou. Pokud mají stejný efekt, tak se mohou lišit jen použitým katalyzátorem a sílou výsledného efektu.
A nebo se na ně zapsalo ještě něco nepodstatného a nestacknou se proto :)

Používat víc surovin, než je nezbytně třeba se zpravidla nevyplatí. Jediné, čeho lze teoreticky dosáhnout (a nejspíš skutečně jen teoreticky) je více kladných efektů v jednom lektvaru.
Barbar321
Bůh

Post by Barbar321 »

kucik wrote:
Barbar321 wrote: Pravděpodobně? Vyplatilo by se tedy používat na obyčejné léčivé lektvary víc urovin se stejným účinkem? Při tom rozptylu to není jak zjistit a předpokládám, že stejný efekt to bude mít i u ostatních lektvarů.
Pravděpodobně. Ty lektvary se budou něčím lišit, proto se nestacknou. Pokud mají stejný efekt, tak se mohou lišit jen použitým katalyzátorem a sílou výsledného efektu.
A nebo se na ně zapsalo ještě něco nepodstatného a nestacknou se proto :)

Používat víc surovin, než je nezbytně třeba se zpravidla nevyplatí. Jediné, čeho lze teoreticky dosáhnout (a nejspíš skutečně jen teoreticky) je více kladných efektů v jednom lektvaru.
...což jestli tomu dobře rozumím je u slabých léčivých lektvarů stejně jedno, protože efekt při stejným lvl alchymisty není možné zvýšit. Je to tak?
...a tvoří se závislost

kucik
Temnota

Post by kucik »

Jo.
Barbar321
Bůh

Post by Barbar321 »

kucik wrote:Jo.
díky.

PS: promiň mi mou natvrdlost, ale raději si pojistím správné pochopení systému, než abych později plácal zbytečně drahými surovinami
...a tvoří se závislost

Barbar321
Bůh

Post by Barbar321 »

Zase po čase sem jdu s dotazem na hru. Omlouvám se předem všem zkušeným hráčům, kterým tento dotaz bude připadat jako stupidní, neb se k informaci už automaticky dostali.
Jedná se mi o bonusové featy u povolání. Když se dostanu na epickou úroveň, povolání zde má psáno bonusové featy. Tyto featy dostanu automaticky, pokud splňuju požadavky a nebo se mi tyto featy přidají do standardního výběru featů, takže si ho budu moct vzít jako jeden z featů v době, kdy postava má právo získat nový standardní feat (tj. lvl 21)?
...a tvoří se závislost

Molly23
Ďábel

Post by Molly23 »

přidají se ti do výběru...
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
xxxMajkyxxx
Urozený

Post by xxxMajkyxxx »

Barbar321 wrote:Zase po čase sem jdu s dotazem na hru. Omlouvám se předem všem zkušeným hráčům, kterým tento dotaz bude připadat jako stupidní, neb se k informaci už automaticky dostali.
Jedná se mi o bonusové featy u povolání. Když se dostanu na epickou úroveň, povolání zde má psáno bonusové featy. Tyto featy dostanu automaticky, pokud splňuju požadavky a nebo se mi tyto featy přidají do standardního výběru featů, takže si ho budu moct vzít jako jeden z featů v době, kdy postava má právo získat nový standardní feat (tj. lvl 21)?
Jsou to featy navic oproti standartnim, jen kazde povolani ma ty featy omeze na......"pro nej uzitecne"

Tzn. standartni featy po 21.lvl pokracuji stejne kazdy treti level + pokud jsi dosahnul epickeho classu dostavas dalsi bonusove featy na (pro class predem urcenych) levelech.
(napr. Klerik kazdy treti, 23, 26, 29, atd.)

A pak jsou tu classy ktere maji bonusove featy i bez epckeho levelu, napr. bojovnik, carodej......Bojovnik bojove featy, carodej sesilatelske featy
WIPED
MAYBIES AND MY NEW BABIES
Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže!
Rodwen - divoká elfka, druidka
Barbar321
Bůh

Post by Barbar321 »

xxxMajkyxxx wrote: Jsou to featy navic oproti standartnim, jen kazde povolani ma ty featy omeze na......"pro nej uzitecne"

Tzn. standartni featy po 21.lvl pokracuji stejne kazdy treti level + pokud jsi dosahnul epickeho classu dostavas dalsi bonusove featy na (pro class predem urcenych) levelech.
To není to, co mám na mysli. Toto bych vcelku i chápal. Jde mi spíš o typ featů. Třeba u barbara je psáno, že na epickém levelu dostane bonusový feat např. epickou redukci zranění (epic damage reduction). Jde mi tedy o to, jestli on dostane tento feat automaticky a ostatní si ho musí vzít v rámci standardního výběru z featu a nebo jestli je to tak, že barbar dostane tu možnost si ho vybrat ze standardu a ostatním je tento feat znepřístupněn.
...a tvoří se závislost

xxxMajkyxxx
Urozený

Post by xxxMajkyxxx »

Barbar321 wrote:
xxxMajkyxxx wrote: Jsou to featy navic oproti standartnim, jen kazde povolani ma ty featy omeze na......"pro nej uzitecne"

To není to, co mám na mysli. Toto bych vcelku i chápal. Jde mi spíš o typ featů. Třeba u barbara je psáno, že na epickém levelu dostane bonusový feat např. epickou redukci zranění (epic damage reduction). Jde mi tedy o to, jestli on dostane tento feat automaticky a ostatní si ho musí vzít v rámci standardního výběru z featu a nebo jestli je to tak, že barbar dostane tu možnost si ho vybrat ze standardu a ostatním je tento feat znepřístupněn.
Ah chapu.....nene nedostane automaticky.....musis si ho vybrat a nakliknout. Vesmes plati ze ty bonusove featy ve vyberu jsou charakteristicke jen pro ono povolani, ale nejsou automaticke.
WIPED
MAYBIES AND MY NEW BABIES
Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže!
Rodwen - divoká elfka, druidka
Locked