Toto jsem přehlédl, takže se omlouvám.Molly23 wrote:přidají se ti do výběru...
Je to tedy tak, že ho budou mít jen ta dotyčná povolání a zbytek tu možnost mít tento feat nemají?
Toto jsem přehlédl, takže se omlouvám.Molly23 wrote:přidají se ti do výběru...
už to snad chápu. DíkyShaman88 wrote:Ne. Tyto featy jsou jen navíc. To na co se ptáš souvisí s tím že některé featy jsou obecné a některé jsou čistě pro povolání.
Třeba u barbara má jako epické bonusové featy jak epické snížení zranění (což je obecný feat a vzít i při normálním výběru featu) tak třeba nové typy zuřivostí které má k dispozici jen barbar.
Celkově je to ale ještě zamotanější protože jsou vlastně 4 typy featů podle toho kdy si je můžeš vzít a to:
- obecný feat - dá se vzít na každém 3. lvlu.
- obecný bonusový feat - dá se vzít na každém 3. lvlu nebo jako bonusový feat daného povolání
- čistě bonusový feat - nedá se vzít jinak než na bonusovém lvlu povolání
- automatický feat - povolání jej dostává automaticky
Já bych mu to poradil klidně sám, ale trenéry, o kterých jsem věděl že je nebudu potřebovat jsem zkrátka ignoroval. Prostě jsem se jen kouknul, co učí a když to bylo mimo, tak jsem ho dál neřešil.Lord_Berserk wrote:To te tady nikdo z tydle pakaze zadarmo nerekne ... hrac musi hledat ve hre sam![]()
Díky za info. Do akademie můžu kouknout sám, jestli se tam náhodou nenachází.kucik wrote:Drobná nápověda je, že v Karathe najdeš low trenéry skoro na všechno.
nejsem si teda jistý, jestli dostane z dva jezevce 50expkucik wrote:Otázka je, proč pořá umírá. Ono na prvnim levelu zabiješ dva jezevce a máš ztrátu za smrt zpět.
Nejen že je odměnou 80+ XP, ale také DM kill, jedná se o porušení pravidelKrysak wrote:....
Hodne fajn xp jsou v karate mrchozrouti, jiná zvěř za mříží. Nabreš šípy a jdes do jistých míst stok a pak jen si stoupnes k mřiži a pálíš - asi 4 místa dobrá tam jsou. zasadní je vzit si neco na čtení a bejt s postavičkou vypanej, protože takovej hakovec je pro lowika bez dexy klidne 2-5 minut. Odmenou je pak 80+ XP:). ...