Pokec o oblíbených filmech a seriálech
-
Prasokralik
- Bůh
Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
-
Prasokralik
- Bůh
City of Violence Korejská akční pecka
Podívala jsem se na ten film Muži, kteří nenávidí ženy a - Ano! Jeden z těch filmů, u kterých zapomínáte jíst brambůrky, protože pusa se zavře někdy pět minut po titulcích. Hezká atmosféra, žádné hluché místa, a ta Lisbeth, no to je drsné kvítko.
A Fryne, s tou hláškou o kočkách jsi mě od toho filmu málem odradil... a nebylo to tak hrozné. Prostě tam leží mrtvá, já se děsila kdo ví čeho...
P.S. Taktéž jsem zkoukla Žena v Černém.. Není to žádný zázrak, je to trochu kýčovité, na druhou stranu, neurazí. Jen bohužel scény těsně před finálem jsou takové umělé a nahňácané.
Shrnutí - chcete-li se trochu bát v ponuré atmosféře počátků 20. století v klasické duchařině, doporučuji si to pustit někdy na noc!
A Fryne, s tou hláškou o kočkách jsi mě od toho filmu málem odradil... a nebylo to tak hrozné. Prostě tam leží mrtvá, já se děsila kdo ví čeho...
P.S. Taktéž jsem zkoukla Žena v Černém.. Není to žádný zázrak, je to trochu kýčovité, na druhou stranu, neurazí. Jen bohužel scény těsně před finálem jsou takové umělé a nahňácané.
Shrnutí - chcete-li se trochu bát v ponuré atmosféře počátků 20. století v klasické duchařině, doporučuji si to pustit někdy na noc!
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
-
xxxMajkyxxx
- Urozený
Musim rict, na to jakou jsem na tento film slysel chvalu, mne dost zklamal. Herecke vykony zadny zazrak, zapletka prilis pruhledna a neoriginalni, ale koukat se na to da. Hackerske scenky potetovane drsnacky pusobi nekdy az komicky.Braenn wrote:...Muži, kteří nenávidí ženy...
WIPED
MAYBIES AND MY NEW BABIES
Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže!
Rodwen - divoká elfka, druidka
MAYBIES AND MY NEW BABIES
Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže!
Rodwen - divoká elfka, druidka
Třetí díl nové série Game of Thrones a (spoiler) další sympatická postava mrtvá
, toho velitele co vedl posily pro Noční hlídku mi bude líto.
, bral jsem to podle jiné milovnice koček.
EDIT: Btw. neleží tam "jen tak", ne v každém filmu hodí takový záběr.
Njn, trochu jsem to nadsadilBraenn wrote:Podívala jsem se na ten film Muži, kteří nenávidí ženy a - Ano! Jeden z těch filmů, u kterých zapomínáte jíst brambůrky, protože pusa se zavře někdy pět minut po titulcích. Hezká atmosféra, žádné hluché místa, a ta Lisbeth, no to je drsné kvítko.
EDIT: Btw. neleží tam "jen tak", ne v každém filmu hodí takový záběr.
DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
Nj, vždycky, když je tam nějakej sympaťák, tak ho zabijou. Schválně, jestli brzo zabijou toho černocha z QurthuFryn wrote:Třetí díl nové série Game of Thrones a (spoiler) další sympatická postava mrtvá, toho velitele co vedl posily pro Noční hlídku mi bude líto.
BTW: Potvrdili natáčení 3. serie. Kolik těch serií fakt natočej? Opravdu deset? Bojim se, že přes léto nevydržim a fakt si to přečtu.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
-
Prasokralik
- Bůh
Jestli hodlají natáčet každý rok jednu sérii, tak si většina z nás pustí poslední díl v důchodovém věku 
A rval se statečně.
A rval se statečně.
Moc jsem nepochopil konec čtvrtého dílu
jako, docela vtipny 
Sheii >> stále ještě naživu.
Isandra >> mladá sebevědomá elfka.
Isandra >> mladá sebevědomá elfka.
Bez obav, knihy vychází několikanásobně pomaleji, než sériekucik wrote:BTW: Potvrdili natáčení 3. serie. Kolik těch serií fakt natočej? Opravdu deset? Bojim se, že přes léto nevydržim a fakt si to přečtu.
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".
Tak bez knih by nebyl serial:)..Ja uz zacala krome sledovaní serialu i cist knihy...pekne-doporucuju 
Lossë Hyaro
Včera jsem měl příležitost shlédnout výborný film!
http://www.csfd.cz/film/4744-ghost-dog-cesta-samuraje/
Byt to zní jako obyčejný akčnák, jedná se o neobyčejný film! Dlouho jsem neviděl takto kvalitní snímek.
Byt to zní jako obyčejný akčnák, jedná se o neobyčejný film! Dlouho jsem neviděl takto kvalitní snímek.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
- Absinthorix
- Bůh
Jo, ten doporučuju vždy a všudeMolly23 wrote:Včera jsem měl příležitost shlédnout výborný film!
Vojen Bouřný
„Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično
ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
„Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično
ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
-
Prasokralik
- Bůh
http://www.csfd.cz/film/228123-vlkodlak/
tenhle film se hodně povedl, má to nádhernou atmosféru, jen škoda slabšího závěru, jinak doporučím
i když elrond aka agent smith(hugo weaving) mě v roli inspektora scotlandyardu iritoval
tenhle film se hodně povedl, má to nádhernou atmosféru, jen škoda slabšího závěru, jinak doporučím
i když elrond aka agent smith(hugo weaving) mě v roli inspektora scotlandyardu iritoval
- Lord_Berserk
- Velmistr
Na tom sem byl v kine a bylo to fakt peknyPrasokralik wrote:http://www.csfd.cz/film/228123-vlkodlak/
...VIKINGS are back...your agony begins !!! 
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking