To byla spis otazka do vetru *koukne na team*Absinthorix wrote:Na to nekoukej na mějá si tak prošustroval jeden horko těžko získaný kámen
Jinak zas atrefaktovej cep je lahudka, coz se o scimu uplne rict neda
To byla spis otazka do vetru *koukne na team*Absinthorix wrote:Na to nekoukej na mějá si tak prošustroval jeden horko těžko získaný kámen
Máš jich statisticky mnohem víc, takže ano. Chtel jsi mít velkou šanci na krit, proto sis ten scim bral. Tak se ale smiř s tím, že sustain dmg je zkrátka menší. Dostaneš s ním časteji kritik než s longswordem, fakt.xxxMajkyxxx wrote:Jsi si jisty, ze ty kritiky to alespon dorovnaji? Ja vubecPrasokralik wrote:cena za kritiky je holt menší dmg a aspon na thalii se to projevilo, na jiných serverech díky stejné možnosti elementu nemá cenu stavet jinou zbran nez scimitar jako jednoruč
Protoze jsem rapier nikdy zadnej nevidel....tezko se muzu neceho takoveho zastavat. Navic je rapier vyuzitelnej pro dexovky, kdezto savle ne.Prasokralik wrote:Máš jich statisticky mnohem víc, takže ano. Chtel jsi mít velkou šanci na krit, proto sis ten scim bral. Tak se ale smiř s tím, že sustain dmg je zkrátka menší. Dostaneš s ním časteji kritik než s longswordem, fakt.xxxMajkyxxx wrote:Jsi si jisty, ze ty kritiky to alespon dorovnaji? Ja vubecPrasokralik wrote:cena za kritiky je holt menší dmg a aspon na thalii se to projevilo, na jiných serverech díky stejné možnosti elementu nemá cenu stavet jinou zbran nez scimitar jako jednoruč
A proč se nezastáváš třeba rapíru, který je na tom podobně a navíc nejde ani nakouzlit ostrostí?
Are you sure? Byl bych přísahal, že elfině Keen na kord sesílali (jo, já vím, že na Wikině nic takovýho není).Prasokralik wrote:...nejde ani nakouzlit ostrostí?
Počítat pravděpodobnost ani není moc potřeba. Stačí snad říct, že průměrná rána scimitarem je s tebou uvedenými údaji 27,55 a u dlouhého meče je to 32,4. Z toho už lze něco usuzovatxxxMajkyxxx wrote: Jestli je tu nekdo borec pres pravdepodobnost, budu rad kdyz si s tim pohraje
Slo mi spis o celkovy rozdil dmg obou zbrani napriklad v deseti kolech boje. Tam uz by bylo potreba brat v uvahu jaka je pravdepodobnost padnuti kritiku tou kterou zbrani.Aulus wrote:Počítat pravděpodobnost ani není moc potřeba. Stačí snad říct, že průměrná rána scimitarem je s tebou uvedenými údaji 27,55 a u dlouhého meče je to 32,4. Z toho už lze něco usuzovatxxxMajkyxxx wrote: Jestli je tu nekdo borec pres pravdepodobnost, budu rad kdyz si s tim pohraje.
Však to jsem v úvahu vzal. Rozpočítal jsem to na kritiky a normální rány (do 20) a vydělil 20.xxxMajkyxxx wrote:Slo mi spis o celkovy rozdil dmg obou zbrani napriklad v deseti kolech boje. Tam uz by bylo potreba brat v uvahu jaka je pravdepodobnost padnuti kritiku tou kterou zbrani.Aulus wrote:Počítat pravděpodobnost ani není moc potřeba. Stačí snad říct, že průměrná rána scimitarem je s tebou uvedenými údaji 27,55 a u dlouhého meče je to 32,4. Z toho už lze něco usuzovatxxxMajkyxxx wrote: Jestli je tu nekdo borec pres pravdepodobnost, budu rad kdyz si s tim pohraje.
Sesílat to můžeš na co chceš. Ale jen na sečnejch to bude fungovatKaTo wrote:Are you sure? Byl bych přísahal, že elfině Keen na kord sesílali (jo, já vím, že na Wikině nic takovýho není).Prasokralik wrote:...nejde ani nakouzlit ostrostí?
Prasokralik wrote:Sesílat to můžeš na co chceš. Ale jen na sečnejch to bude fungovatKaTo wrote:Are you sure? Byl bych přísahal, že elfině Keen na kord sesílali (jo, já vím, že na Wikině nic takovýho není).Prasokralik wrote:...nejde ani nakouzlit ostrostí?
http://thalie.pilsfree.cz/forum/viewtop ... 294#p84294kucik wrote: Kouzlo keen/ostrost rozsireno i na bodne zbrane.
Je tedy mozne ocarovat zbrane, ktere maji v zakladu zraneni:
Bodne, secne, bodno-secne
Neni mozne ocarovat zbrane se zranenim tupym a tupo-bodnym.
To víš, že craftí (craftil) a jak. Myslím si, že moc dobře ví o čem to je a snažil se svým vlastním způsobem říci (a já to také tak vidím), že je třeba na craft nahlížet stejně jako na například expení. Mě třeba craft moc baví, někoho baví lov NPC potvor, jiného lov PC zlounů (či dobrákůPajule wrote:vtipnejjako vždycky darku, nevim zda craftíš, ale asi ne páč kdybys craftil, tak bys věděl kolik času trvá udělat jeden výrobek