Par dotazu novacka

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
Nalkanar
Čestný člen týmu Thalie

Re: Par dotazu novacka

Post by Nalkanar »

Pokud vím, tak jedině relog. Cokoliv ostatní to jen dočasně nějak naruší a akorát z toho jsou další trable.
.
Nalkanar
Čestný člen týmu Thalie

Post by Nalkanar »

Název - Trpasličí sekyra, Váha- 15, Dvouruční - N, Feat - exotické, Dmg - 1k10 Síla - 6

Opravdu platí tohle?
.
Prasokralik
Bůh

Post by Prasokralik »

laický odhad - překlep, vynechala jednička před šestkou

je to sekerový ekvivalent bastardu, který má požadavaek taky 16
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo

Pain is temporary. Victory is forever.
kucik
Temnota

Post by kucik »

Prasokralik wrote:laický odhad - překlep, vynechala jednička před šestkou

je to sekerový ekvivalent bastardu, který má požadavaek taky 16
Ve scriptu je:
battleaxe 12
doubleaxe 18
dwarvenwaraxe 16
greataxe 18
handaxe 6
throwingaxe 4

BTW nechápu, že je na throwing axe síla 4. To ta postava ten balik ani neunese.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Barbar321
Bůh

Post by Barbar321 »

Nejde mi přivolat přítelíček. Už jsem to zkoušel 4x a vždy to jen napíše že vyvolávám, ale přítelíček se neobjeví.

Nenapadá někoho, čím by to mohlo být?
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru

člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
davidsoft
Šlechtic

Post by davidsoft »

Barbar321 wrote:Nejde mi přivolat přítelíček. Už jsem to zkoušel 4x a vždy to jen napíše že vyvolávám, ale přítelíček se neobjeví.

Nenapadá někoho, čím by to mohlo být?
Pokud si správně vzpomínám, kucik nedávno pročišťoval paletu. Možná se přitom ztratila odpovídající položka. Kromě toho "custom"-přítelíčci na Thalii už před tím existovali jen do nějakého levelu (tuším 28) a u vyššího levelu nešli vyvolat. Aktuální stav v této oblasti neznám, ale toto jsou nejpravděpodobnější důvody, proč by přítelíček nešel vyvolat.
Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia.
<Aktivita ve hře: neaktivní>

[Desatero přikázání pro role-playera]   [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
kucik
Temnota

Post by kucik »

Smazany by byt nemel, ale custom pritelicci opravdu byli jen do urciteh levelu. Nejsem si jistej, jestli uz nekde pridal nove. Pomohlo by napsat jaky pritelicek.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Post by Rejty »

Přítelíčci jsou vyhotoveni jen do 25. levelu, v době, kdy jsem dělal přítelíčky, se nepočítalo s levely 26+.
Vedoucí týmu Thalie
Barbar321
Bůh

Post by Barbar321 »

Jedná se o obyčejného hnědého medvěda pro druida na 9-tém levelu. Předevčírem jsem ho povolával ještě normálně, včera už nešel. Vzhledem k tomu, že tvoří mojí hlavní obranu, nemůžu prakticky ani vystrčit nos z města.
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru

člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
Amber
Čestný člen týmu Thalie

Post by Amber »

1) Mají tedy zaklínači, čarodějové, hraničáři a druidové po 25. levelu smůlu a přítelíček jim zcela zmizí? Nešlo by ho aspoň udržovat na dosavadním stavu nadále? Bylo by to rozhodně méně bolestivé než úplná ztráta pomocníčka. :wink:

2) Ohledně oblečení postav při jízdě na koni; některé modely mají prý problém se zobrazením. Platí i tady zákaz vodit koně do interiéru - k barvíři? Nebo má vždy kus oblečení přešít, vyběhnout ven k bráně, sednout na koně, zkontrolovat a běžet zpátky? :D

Díky předem za odpovědi.
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.

Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Miell
DM adept

Post by Miell »

Já si vodila koně na roh k barvíři.. dovnitř ne.
Kieran a Desmin Hanifah Ardian
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC

https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
Amber
Čestný člen týmu Thalie

Post by Amber »

Miell wrote:Já si vodila koně na roh k barvíři.. dovnitř ne.
Díky, to zní jako kompromis. Zatím se mě to sice netýká, ale dobré vědět předem. :)
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.

Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
davidsoft
Šlechtic

Post by davidsoft »

Amber wrote:2) Ohledně oblečení postav při jízdě na koni; některé modely mají prý problém se zobrazením. Platí i tady zákaz vodit koně do interiéru - k barvíři? Nebo má vždy kus oblečení přešít, vyběhnout ven k bráně, sednout na koně, zkontrolovat a běžet zpátky? :D
Za správné řešení považuji stáhnout si WB modul Thalie, navrhnout si šaty/zbroj tam (v toolsetu), otestovat, zda se korektně zobrazují na všech fenotypech, nechat si skriptem vypsat čísla jejich částí (čísla v toolsetu neodpovídají číslům u barvíře, čísla vrácená funkcí GetCreatureBodyPart() by měla) a ve hře je pak zadat barvíři (hrozí, že barvíř některé části u daného typu zbroje odmítne).
Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia.
<Aktivita ve hře: neaktivní>

[Desatero přikázání pro role-playera]   [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
Amber
Čestný člen týmu Thalie

Post by Amber »

davidsoft wrote:
Amber wrote:2) Ohledně oblečení postav při jízdě na koni; některé modely mají prý problém se zobrazením. Platí i tady zákaz vodit koně do interiéru - k barvíři? Nebo má vždy kus oblečení přešít, vyběhnout ven k bráně, sednout na koně, zkontrolovat a běžet zpátky? :D
Za správné řešení považuji stáhnout si WB modul Thalie, navrhnout si šaty/zbroj tam (v toolsetu), otestovat, zda se korektně zobrazují na všech fenotypech, nechat si skriptem vypsat čísla jejich částí (čísla v toolsetu neodpovídají číslům u barvíře, čísla vrácená funkcí GetCreatureBodyPart() by měla) a ve hře je pak zadat barvíři (hrozí, že barvíř některé části u daného typu zbroje odmítne).
Taky možnost... když nad tím tak uvažuju, postavička bude ještě nějakou dobu asi chodit pěšky :D

Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Post by Rejty »

Barbar321 wrote:Jedná se o obyčejného hnědého medvěda pro druida na 9-tém levelu. Předevčírem jsem ho povolával ještě normálně, včera už nešel. Vzhledem k tomu, že tvoří mojí hlavní obranu, nemůžu prakticky ani vystrčit nos z města.
To je divné, hnědý medvěd je ze základního NWN a na přítelíčcích se teď nic neměnilo.
1) Mají tedy zaklínači, čarodějové, hraničáři a druidové po 25. levelu smůlu a přítelíček jim zcela zmizí? Nešlo by ho aspoň udržovat na dosavadním stavu nadále? Bylo by to rozhodně méně bolestivé než úplná ztráta pomocníčka. :wink:
Pokud je někdo dodělá pro vyšší levely, není problém je přidat.
Vedoucí týmu Thalie
Locked