Je to dost nepraktický
Vířivej útok
Vířivej útok
Možná že už to tu někde je, ale stejně mi to nedá... Jde o Vířivej útok. Když sem ho použil, postava ho sice provedla (bez animace), ale potom se všechny útoky sekly a nic. Všechno vostatní de, stahování a tak...to jo..ale prostě při akci útok jenom doběhne k nepříteli a stojí.
Je to dost nepraktický
A tipiju, že nebudu sám, komu to krapet vadí
Tak jestli by se na to někdo povolanej nemoh kouknout
Díky
Je to dost nepraktický
acc.: skarbi
Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
Re: Vířivej útok
Myslim, ze to je chyba od Bioware, pokial viem malo by byt opravene novym patchom 1.69.
When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
(E.Hubbard)
Today, we face.
Vířivej útok takhle blbne i na jiných serverech tak si myslím že je to přímo od Bioware jak píše Daanri
Menhiri Dierta
Vířivej útok je buglej, někdy funguje a někdy ne. Ale určitě tu najdeš lidi co ti budou tvrdit že jim se to nikdy nestalo a vše je ok 
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
No mě to právě dost zaskočilo, páč na serveru co sem byl předtim to šlapalo raz dva...
Jinak už sem dostal radu, že ,,stačí jenom,, sundat a nadat zbraň a je to OKá
Ale prubněte to v boji, že jo 
Mě ani tohle nefungovaloskarbi wrote:Jinak už sem dostal radu, že ,,stačí jenom,, sundat a nadat zbraň a je to OKáAle prubněte to v boji, že jo
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
Tak koukam, že v pomyslnym žebříčku nefungování tohohle featu sem na tom ještě dobře 
Ne ale vážně, teď sem si všim, že mam pořád patch 1.68, kvůli Eq. Ta na novym ještě nejede. Jak teda Thalie, pude mi s tim novym patchem, kterej by mi snad přinesl ten kýženej opravenej Vířivej útok?
Ne ale vážně, teď sem si všim, že mam pořád patch 1.68, kvůli Eq. Ta na novym ještě nejede. Jak teda Thalie, pude mi s tim novym patchem, kterej by mi snad přinesl ten kýženej opravenej Vířivej útok?
Oficialna verzia noveho patchu este nevysla. Teraz je len naka Beta 6 verzia. Ked vydaju oficialnu verziu patchu 1.69 tak Thalia potom nanu prejde. Dovtedy si treba pockat.
When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
(E.Hubbard)
Today, we face.
(E.Hubbard)
Today, we face.
Dá se to naučit.Osobně vířivej útok skoro nepoužívám.Raději volím taktiku méně nepřátel a srážení.skarbi wrote: Jinak už sem dostal radu, že ,,stačí jenom,, sundat a nadat zbraň a je to OKáAle prubněte to v boji, že jo
Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec"
"Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile"
Arrswil tiefling nekroman
"A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
"Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile"
Arrswil tiefling nekroman
"A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
Osobne vyrivej utok nepouzivam protoze ho Bioware zmrsil uplne vod samotnyho zakladu 
Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn