aha, takže když to vezmu obráceně a ty peníze tam narvu až potom za oživení - tak to je jako košer. Takže když za mne zaplatí kamarád a já mu to pak dám, tak je to jako bolestné, zatímco když to zaplatím předem s rizikem, že to ani nevyužiji a přesto to platím - tak je to bezbolestné...kucik wrote:Podobny system uz jsem jednou videl a neprisel mi jako moc pozitivni pro hru. Cele je to o tom, nacpat do chramu co nejvic penez, aby pak byla smrt bezbolestna.
Pánové, vtip je v tom, že díky tomu skvělému množství lokací, který tu je, je velmi obtížné, navíc když je tu tak velký důraz na roleplaying, sestavovat na povrchu při sice proti jiným serverům slušném, a vzhledem k rozloze stále malému počtu postav. Takže pokud se nechceme provinit vůči RP duchu a nebudeme se sbírat do partiček, které by spolu nikam prostě nešly, musíme chtě nechtě solovat.
Na druhou stranu, s příliš velkými postihy za smrt si ani jednotlivec bude pořád chodit kam to zná a nebud enic prozkoumávat a riskovat. Je to začarovaný kruh. Mám pocit, že se na o někteří DM, co rozhodují o systému, dívají moc laboratorně a nedívají se vůbec do hry, jak to v současnosti vůbec chodí in real ve hře..