Par dotazu novacka

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
Miell
DM adept

Re: Par dotazu novacka

Post by Miell »

A nezjistil jsi něco, co spojuje fakt, že prostě najednou z ničeho nic nejde?
Kieran a Desmin Hanifah Ardian
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC

https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
Shaman88
WB Thalie

Post by Shaman88 »

Nezákladal jsi novou postavu se stejným jménem? Nebo není tohle postava co má stejné jméno jako nějaká předešlá?
davidsoft
Šlechtic

Post by davidsoft »

Pokud dosáhneš počet expů nutný ke zvýšení levelu a nenavštívíš trenéra, můžeš měnit přítelíčka/zvířecího společníka kdykoliv pokusem o zvýšení levelu (stávajícího to odvolá a k vyvolání nového je nutno meditovat či regenerovat v aréně). Pak bys kvůli tomu nepotřeboval DM a mohl si to opravovat sám (pokud to pomáhá). Stačí kvůli tomu jen dočasně oželet jeden level.

Sice ti to zakryje ukazatel expů v okně postavy, ale aktuální počet expů můžeš zjistit před lognutím do hry. Pokud by ti vadil ten speciální level-up portrét, dá se nahradit, a mám dojem, že i toho souvisejícího zvuku by se dalo zbavit.
Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia.
<Aktivita ve hře: neaktivní>

[Desatero přikázání pro role-playera]   [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
Amber
Čestný člen týmu Thalie

Post by Amber »

Poradíte mi prosím někdo, jak přepnout hru do okna? :oops:

Zkusila jsem přepsat v nwn.ini příslušné řádky na
FullScreen=0
AllowWindowedMode=1
,
nastavila jsem menší rozlišení (z 1024x600 na 800x600 px), vypnula hru a zapnula (co kdyby náhodou, že jo).
Výsledkem bylo jen, že se hra rozplizla po celém monitoru do šířky a do okna (alt+enter) nešla přepnout.

Co dělám špatně? :roll:
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.

Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Shaman88
WB Thalie

Post by Shaman88 »

Jen pro jistotu se zeptám - měnila jsi rozlišení hry nebo windowsů?
Amber
Čestný člen týmu Thalie

Post by Amber »

Shaman88 wrote:Jen pro jistotu se zeptám - měnila jsi rozlišení hry nebo windowsů?
Hry. :roll: :P Nějaká rada by byla?
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.

Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Aulus
Čestný člen týmu Thalie

Post by Aulus »

Amber wrote:
Shaman88 wrote:Jen pro jistotu se zeptám - měnila jsi rozlišení hry nebo windowsů?
Větší monitor? :mrgreen: Ty máš 14tku, ne? Nebo menší?
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
xxxMajkyxxx
Urozený

Post by xxxMajkyxxx »

Amber wrote:
Nastav si stejne rozliseni hry jako windows a pokud mozno vetsi nez 800na600,

EDIT: a fullscreen si prehod zase na 1
WIPED
MAYBIES AND MY NEW BABIES
Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže!
Rodwen - divoká elfka, druidka
Amber
Čestný člen týmu Thalie

Post by Amber »

xxxMajkyxxx wrote:
Amber wrote:
Nastav si stejne rozliseni hry jako windows a pokud mozno vetsi nez 800na600,
EDIT: a fullscreen si prehod zase na 1
Možná jsem jen ospalá a získala jsem nějakou odolnost vůči pointě, ale jak mi to pomůže hodit hru do okna?

Edit:
@ Aulus: Blázníš? :D Ten prcek má tak 10", ne víc.

Prasokralik
Bůh

Post by Prasokralik »

aby se dalo nwn hrát v okně, musí být původní rozlišení (tedy to fullscreenové) větší než 800*600

to je zkrátka axiom
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo

Pain is temporary. Victory is forever.
klobouk
Velmistr

Post by klobouk »

Prasokralik wrote:aby se dalo nwn hrát v okně, musí být původní rozlišení (tedy to fullscreenové) větší než 800*600

to je zkrátka axiom
To nechápu. Já můžu hrát v okně při nwn rozlišení 800x600.

Jinak přepisovat nwn.ini se musí když je hra vyplá. Jinak se riskuje, že ho hra přepíše taky, než se vypne. A ty dva řádky musíš mít v nwn.ini v sekci [Display Options] (to jen pro jistotu).

Edit: a předpokladem je mít ve windows/linux nastaveno vyšší rozlišení, než jaké nastavíš v nwn. (Sorry, já jen pro jistotu. Jeden nikdy neví.)
Amber
Čestný člen týmu Thalie

Post by Amber »

Hm... znovu a pomaleji pro nás blbější :roll:
Normální nastavení monitoru (jak Windows tak hry ve full screenu) je u mého počítače 1024x600 pixelů. Předpokládala jsem, že hra v okně má mít menší rozlišení, než je plocha celého monitoru, no ni?

@ klobouk: To je sladké, jak moc fandíš mé mozkové kapacitě :D

KaTo
Ďábel

Post by KaTo »

800x600 a MILIONx600 nesplňuje podmínku menší plochy. 600 není menší než 600.
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Amber
Čestný člen týmu Thalie

Post by Amber »

Takže mám smůlu? :wall:

Nalkanar
Čestný člen týmu Thalie

Post by Nalkanar »

No menší rozliško tam není, takže pokud nezměníš rozliško celého windows, tak zdá se ne *dělá chytrého, když už ví, kde je zádrhel*
.
Locked