Jojojo! Úplně to vidím, "nízkolevelový" zloun kopne do slepice a ta ho obratem (omámeného) ukloveKrysak wrote:...hrát zlouna, tak zrovna sežrat někomu slepici bych pokládal za vrchol svého zlounství...
Slepice
Re: Slepice
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
No jako proč by nemohla být slepice mazlíček? Když jsem byl malej, tak jsem si vycvičil dvě slepice u dědy. Papali mi z ruky, když jsem zapískal, tak si sedli, no prostě byli to mazlíčci
.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Alespoň to bude dobrá příležitost k zajímavé hře. Smrt na Thalii, pokud vím, není permanentní (s pár výjimkami).slencak wrote:*držkuje* Když sem měl gnomem s golemem co je systémově z masa a kdo ví čeho se jménem * golem ze dřeva a kovu* mělo s tím spousta lidí problém, že prý by pak člověk mohl hodit banší a vyhvězdičkovat *letní vánek* Takže asi takAsi se pak nesmíš divit až ji někdo podřeže a bude z ní trhat pírka na lektvary.
Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia.
<Aktivita ve hře: neaktivní>
[Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
- Absinthorix
- Bůh
Lov?KaTo wrote:Jojojo! Úplně to vidím, "nízkolevelový" zloun kopne do slepice a ta ho obratem (omámeného) ukloveKrysak wrote:...hrát zlouna, tak zrovna sežrat někomu slepici bych pokládal za vrchol svého zlounství...![]()
.
Vojen Bouřný
„Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično
ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
„Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično
ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
To je dobrej nápad. Si pixii pojmenuju *nesmrtelná moucha rozsévající smrt* a když někdo neumře po jejím doteku, tak to bude metagamer.slencak wrote:*držkuje* Když sem měl gnomem s golemem co je systémově z masa a kdo ví čeho se jménem * golem ze dřeva a kovu* mělo s tím spousta lidí problém
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
- -darkvision-
- Bůh
Hned ti to vysvětlím.slencak wrote:*držkuje* Když sem měl gnomem s golemem co je systémově z masa a kdo ví čeho se jménem * golem ze dřeva a kovu* mělo s tím spousta lidí problém, že prý by pak člověk mohl hodit banší a vyhvězdičkovat *letní vánek* Takže asi takAsi se pak nesmíš divit až ji někdo podřeže a bude z ní trhat pírka na lektvary.
Tys měl golema určitě kvůli creepingu ne? (vzato golem je celkem good na creep)
On chce slepici na RP.
To jeho vemou, to tvoje ne
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Mezi přítelíčkama slepice není
vždy to bude jen plivník převlečený za slepici. (leda by DGee řekl jinak, to by pak bylo všechno jinak, to může i prase lítat
).
To si paladinové zase užijou, vidim to na hranici i s majitelem.
To si paladinové zase užijou, vidim to na hranici i s majitelem.
A nešla by slepice přidat do seznamu koupitelnejch zvířat? Psi, kočky, ptáci?
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
Jenom vajička, pak si to RádPrudící hráč musí sám vysedětJ.F.Payne wrote:A nešla by slepice přidat do seznamu koupitelnejch zvířat? Psi, kočky, ptáci?
.
Last edited by slencak on 09:05 24. May 2012, edited 1 time in total.
S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou.
Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi
http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi
http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
- -darkvision-
- Bůh
Jako zas ale ta představa, slepice a trpaslík, no uznejte, to by stálo za to, ne? 
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
A já jsem z toho zatím pochopil následující:slencak wrote:Tohle jsem z reakcí lidí pochopil Kučíku, né vše jde smáznout nějakým rp popiskem. Snažil sem se to vysvětlit i tomu chovateli slepic.
- Udělat z plivníka slepici ve hvězdičkách jde a je to v pořádku.
- Na cokoliv jiného se musím znovu zeptat, protože to v pořádku být nemusí.
Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia.
- -darkvision-
- Bůh
Ano.davidsoft wrote:A já jsem z toho zatím pochopil následující:slencak wrote:Tohle jsem z reakcí lidí pochopil Kučíku, né vše jde smáznout nějakým rp popiskem. Snažil sem se to vysvětlit i tomu chovateli slepic.
- Udělat z plivníka slepici ve hvězdičkách jde a je to v pořádku.
- Na cokoliv jiného se musím znovu zeptat, protože to v pořádku být nemusí.
Ale ted přichází to nejdůlěžitější: JAK TO BUDOU BRÁT HRÁČI?
Někdo to veme v klidu že to je slepice, jiní budou mít řeči ale vemou to, ostatní to akceptovat nebudou a dle toho se budou i chovat - a zde pak vzniká další problém, když by daný chovatel slepic měl nést IC následky jen proto, že 1/3 serveru to neakceptuje.
Slencak zde poskytnul informace jak to funguje v praxi. Tedy že jemu nebrali zřetel na to co to má být, ale brali zřetel pouze jen na to, co vidí. (hm dost omezený, nemyslíte
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Tak si říkám, neměli by jste pořídit tomu slepičímu posedlíkovi pejska od dobrodruha?
ten je opravdu neškodný.
ten je opravdu neškodný.
Než jsem přišel na Thalii, hrál jsem RP na Lineage II-serveru, kde cca 95 % hráčů o RP vůbec nevědělo (koloval oblíbený vtip, podle něhož si nejeden hráč tuto zkratku vykládal jako rate plus). S takovými hráči lze koexistovat (netvrdím, že to musí každému hráči vyhovovat, ale mám vlastní zkušeností ověřeno, že to prostě jde).-darkvision- wrote:Ale ted přichází to nejdůlěžitější: JAK TO BUDOU BRÁT HRÁČI?
Někdo to veme v klidu že to je slepice, jiní budou mít řeči ale vemou to, ostatní to akceptovat nebudou a dle toho se budou i chovat - a zde pak vzniká další problém, když by daný chovatel slepic měl nést IC následky jen proto, že 1/3 serveru to neakceptuje.
Slencak zde poskytnul informace jak to funguje v praxi. Tedy že jemu nebrali zřetel na to co to má být, ale brali zřetel pouze jen na to, co vidí. (hm dost omezený, nemyslíte)
Pokud jde o IC následky, je na Thalii rozhodující názor DM. Pokud DM budou slepici uznávat, pak mé postavě IC následky nehrozí, i kdyby to neakceptovalo 90 % hráčů.
Kdyby takto uvažovali všichni, žádná fantazie už by na Thalii nezbyla a fantazie je jeden ze tří základních zdrojů RP. IC je slepice zhruba stejně neškodná jako ten pejsek (i ten může někoho pokousat).Krysak wrote:Tak si říkám, neměli by jste pořídit tomu slepičímu posedlíkovi pejska od dobrodruha?
ten je opravdu neškodný.