Slepice
- Absinthorix
- Bůh
Re: Slepice
ale my řešíme masňáky
Vojen Bouřný
„Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično
ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
Jenže o tom to je. Zavede se plivník místo slepice. Mechanickej konstrukt místo masovýho golema. A banda opilých kamarádů místo vyvolaných zombie. Kde je hranice? A proč někomu projde to, a tomuhle už ne toto?
Nejlepší řešení by bylo přidat obyčejnou slepici k ptákům, co se daj koupit, a pak, kromě masovýho golema, jich zpřístupnit víc typů.
Nejlepší řešení by bylo přidat obyčejnou slepici k ptákům, co se daj koupit, a pak, kromě masovýho golema, jich zpřístupnit víc typů.
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
- Absinthorix
- Bůh

Vojen Bouřný
Njn a jsme zase na začátku "Zakážeme...jíst stejky, protože...nemají zuby." Smutný na RP serveru.
I když pořád vycházím (asi z naivní) premisy, že dotyčný hráč "golema" má tyhle věci od začátku konzistentně promyšlené(!!!!) a odkývané od DM, tj. DM o tom vědí a pokud přijde na CvC (ne PK) - viz "dvojí metr", tak postava bude po právu "potrestána" (případně hráč).
I když pořád vycházím (asi z naivní) premisy, že dotyčný hráč "golema" má tyhle věci od začátku konzistentně promyšlené(!!!!) a odkývané od DM, tj. DM o tom vědí a pokud přijde na CvC (ne PK) - viz "dvojí metr", tak postava bude po právu "potrestána" (případně hráč).
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Akorát že hra na RP serveru by neměla zastírat to, že se dotyčný třeba jen snaží o co největší powerbuild. Neříkám, že je to příklad s plivníkem, ale příklad s golemem už se mi takovej zdá. Golem je nejsilnější familiar, a jeho použití je holt vykoupeno negativním efektem toho, že je to podomácku slepená zrůda z různejch částí mrtvol, takže se s tím nedá běhat po městě. Snahu vydávat ho za mechanickej konstrukt beru jako "RP okecávku".
EDIT: A navíc to není žádný zakazování. Subjektivní optimální řešení (přidat slepici a jiný druhy golemů) jsem navrhl. Otázka je, jestli by se to vyplatilo.
EDIT: A navíc to není žádný zakazování. Subjektivní optimální řešení (přidat slepici a jiný druhy golemů) jsem navrhl. Otázka je, jestli by se to vyplatilo.
Last edited by J.F.Payne on 11:21 24. May 2012, edited 1 time in total.
Tzn.:J.F.Payne wrote:Jenže o tom to je. Zavede se plivník místo slepice. Mechanickej konstrukt místo masovýho golema. A banda opilých kamarádů místo vyvolaných zombie. Kde je hranice? A proč někomu projde to, a tomuhle už ne toto?
Buď budu kvůli jednomu hráči předělávat haky a vytvářet 40x slepici jako přítelíčka.
Nebo to zakážu, ikdyž v tom nevidim problém?
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Já v tom taky nevidím problém. Jen říkám, že to může působit jistou nekonzistenci v posuzování rozličných familiárů.
Kdybych tě neznal, tak bych řekl, že to těm PéGéčkům závidíšJ.F.Payne wrote:...
*sklenice z 50% plná* Je poloprázdná nebo poloplná?
Ty ji vidíš polopráznou - špinavý PG tu něco RP okecává. Zakázat (nedovolit). //nadsázka
Já ji vidím poloplnou - hráč se snaží o zpestření světa. Povolit .
Přišel s nápadem jako první, pokud to sehraje, proč ne. Pokud ne, dopadne to holt jako to dopadlo s Rakashama ve Hvozdu. Zakáže se to. Nebo jako s Asimámrýmama a Tfujflinkama, koneckonců, podobně visí(?) Damoklův meč nad RDD v případě jejich přemnožení.
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
- G-ladiator
- Urozený
Já myslím, že to bylo myšlené tak přidat slepici k tomu prdoavači zvířat U Dobrodruhakucik wrote:Tzn.:
Buď budu kvůli jednomu hráči předělávat haky a vytvářet 40x slepici jako přítelíčka.
Zvířata od Dobrodruha mají oproti přítelíčkům řadu nevýhod, zejména se podstatně hůř ovládají. Ve složitějších a rušnějších situacích (např. při akcích Morusova stánku) jsou proto velmi nepraktičtí.G-ladiator wrote:Já myslím, že to bylo myšlené tak přidat slepici k tomu prdoavači zvířat U Dobrodruha
Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia.
<Aktivita ve hře: neaktivní>
[Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
<Aktivita ve hře: neaktivní>
[Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
-
Prasokralik
- Bůh
stačí mu říct, on si jí vytvoří sámkucik wrote:Tzn.:J.F.Payne wrote:Jenže o tom to je. Zavede se plivník místo slepice. Mechanickej konstrukt místo masovýho golema. A banda opilých kamarádů místo vyvolaných zombie. Kde je hranice? A proč někomu projde to, a tomuhle už ne toto?
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
Pain is temporary. Victory is forever.
- -darkvision-
- Bůh
Tak teď už mi je to zcela jasné.J.F.Payne wrote:Akorát že hra na RP serveru by neměla zastírat to, že se dotyčný třeba jen snaží o co největší powerbuild. Neříkám, že je to příklad s plivníkem, ale příklad s golemem už se mi takovej zdá. Golem je nejsilnější familiar, a jeho použití je holt vykoupeno negativním efektem toho, že je to podomácku slepená zrůda z různejch částí mrtvol, takže se s tím nedá běhat po městě. Snahu vydávat ho za mechanickej konstrukt beru jako "RP okecávku".
Pokad toho golema považujete za nejsilnějšího familiara, tak to pak jo.
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první