Barbar si musí "tvořit" zuřivost, aby mohl používat spešl skilly. Do rozjezdu (tj. poměrně brzy) má dva primární skilly na generování Zuřivosti (která časem klesá sama od sebe, jak barbar vychládá). První "single-hit" s bonusovým AoE (něco podobného má mniška, jen s kratším dosahem)" a druhý "zabij vše před očima" (rozsah rozmachu cca 120°). Oba skilly generují zuřivost, která se pak utrácí (na začátek pouze) spešl "omračujícím" skillem.
Osobně jsem byl na rozpacích - nejefektivnější taktika bylo vše vybít 120°skillem, který vybije houfy potvor tak rychle, že jednak spešl skillu není potřeba...a jednak se ani nestačí vytvořit dost Zuřivosti
Na druhou stranu používání one-hit skillu sice generuje dost zuřivosti, aby bylo na spešl skill, ale...marně jsem hledal důvod "proč" ho zapínat, když první metoda je efektivnější (rychlejší)
Ideální je pak nějaká obouručka v prackách (má vyšší base dmg než jednoručky). Mno a od "vynálezu" skillu Leap (skok kamkoli kam se ukáže myšítkem s AoE v místě dopadu) barbar dosáhl i za houfy potvor, aby kuchnul "oživovací" minibosíky, čímž se stal nezastavitelným.
Až mě zase něco/někdo nase...vytočí, barbar je jasná relaxační postava