Píseň ledu a ohně/Game of Thrones

Cokoliv co vás napadne.

Moderators: DM, WB

Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech

Post by Rejty »

G-ladiator wrote:Skvělé. Ale bacha, je to hroznej časožrout :D
Nestraš, potřebuju se učit na státnice... :mrgreen:
Vedoucí týmu Thalie
G-ladiator
Urozený

Post by G-ladiator »

Založil jsem nový topic, tak pokračujme tam a kdyby se nějakému adminovi chtělo, může tam posledních GOT příspěvků šoupnout ;)
Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Post by Rejty »

G-ladiator wrote:Založil jsem nový topic, tak pokračujme tam a kdyby se nějakému adminovi chtělo, může tam posledních GOT příspěvků šoupnout ;)
Odděleno.
Vedoucí týmu Thalie
G-ladiator
Urozený

Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones

Post by G-ladiator »

Díky.

Jinak místo, kde se bil Stannis a kde Tyrion heceoval vojáky mohly být od sebe dost daleko. Královo přístaviště je kurevsky velké :)

SPOILER: Mám pocit, že Stannis teď na hodně dlouhou dobu mizí ze scény a jestli mě paměť neklame, ukáže se až na konci třetí knihy (což by měla být 4. sezóna seriálu)
Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Post by Rejty »

Nechte si ty spoilery, chtěl jsem reagovat na příspěvěk a objevil se mi ten text! :var_13:
Vedoucí týmu Thalie
Prasokralik
Bůh

Post by Prasokralik »

to jsem fakt jedinej, kdo si myslí, že se té bitvě měli raději vyhnout a chytře nastínit výsledek jako u těch předchozích, než natočit co natočili? Vždyť to bylo strašný :D jako jo, houndovo machrování obouručkou a tyrionovo axe in the knee bylo fajn ale to je asi tak všechno
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo

Pain is temporary. Victory is forever.
G-ladiator
Urozený

Post by G-ladiator »

Mě se to třeba líbilo. Divoký oheň byl naprosto skvělý (jen škoda, že ho nebylo víc :twisted: ), Tyrionův herec zahrál jeho první velení docela dobře myslím. Zrovna Ohařovy devast mi přišli dost meh, když už tak by něco takového měl dělat hora a i pak by mi to přišlo divné.
Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Post by Rejty »

Mně se to líbilo, přiznám se, že jsem ten díl viděl už dvakrát... :var_16:
Vedoucí týmu Thalie
Krysak
Bůh

Post by Krysak »

Taky musím řící, že se mi tencelý seriál moc líbí. Bitva byla důležitým vyvrcholením celé serie, kdyby tam nebyla, jen všichni remcáme, proč ne.
zachy
Velmistr

Post by zachy »

Akorát mi vrtá hlavou, proč do sálu s trůnem na konci 9tého dílu vstoupil ještě před Tywinem Lannisterem i Loras Tyrell (rytíř květin).
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
Aulus
Čestný člen týmu Thalie

Post by Aulus »

zachy wrote:Akorát mi vrtá hlavou, proč do sálu s trůnem na konci 9tého dílu vstoupil ještě před Tywinem Lannisterem i Loras Tyrell (rytíř květin).
Žeby proto, že Malíček zapůsobil svým malíčkem? :mrgreen:
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
Aulus
Čestný člen týmu Thalie

Post by Aulus »

Prasokralik wrote:to jsem fakt jedinej, kdo si myslí, že se té bitvě měli raději vyhnout a chytře nastínit výsledek jako u těch předchozích, než natočit co natočili? Vždyť to bylo strašný :D jako jo, houndovo machrování obouručkou a tyrionovo axe in the knee bylo fajn ale to je asi tak všechno
Já s tebou docela souhlasím. Ale na druhou stranu chápu, že bitva 90% diváků těchto typů seriálů potěší a na prostředky, které měli (pokud se dá věřit tomu, co tvrdí), to není špatné. :wink:
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
G-ladiator
Urozený

Post by G-ladiator »

Rejty wrote:Nechte si ty spoilery, chtěl jsem reagovat na příspěvěk a objevil se mi ten text! :var_13:
Ups, omlouvám se :( Není nějaký lepší způsob, jak je zakrýt, než změna barvy? Na jiných forech pro to mají speciální kód, kde se pro odhalení spoileru musí kliknout, takže ani citace to neprozradí
Braenn
Bůh

Post by Braenn »

zachy wrote:Akorát mi vrtá hlavou, proč do sálu s trůnem na konci 9tého dílu vstoupil ještě před Tywinem Lannisterem i Loras Tyrell (rytíř květin).
Abychom si všichni opravdu všimli, že Tyrellové vstupují na scénu a s kým teď kopou a proč. Dle mě.
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Krysak
Bůh

Post by Krysak »

Tak ještě je tu další otázka, bude mít následky pro královnu, či krále, že na pulprcka zaútočil jejich človek zřejmě dle jejich rozkazu?
Přeci jen bratrovražda by neměla být nepotrestána:)
Post Reply