protože jaksi nemá rád stanisezachy wrote:Akorát mi vrtá hlavou, proč do sálu s trůnem na konci 9tého dílu vstoupil ještě před Tywinem Lannisterem i Loras Tyrell (rytíř květin).
Píseň ledu a ohně/Game of Thrones
-
Prasokralik
- Bůh
Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
Pain is temporary. Victory is forever.
- G-ladiator
- Urozený
1. Tyrion není úplně oblíbený ve vyšších kruzíchKrysak wrote:Tak ještě je tu další otázka, bude mít následky pro královnu, či krále, že na pulprcka zaútočil jejich človek zřejmě dle jejich rozkazu?
Přeci jen bratrovražda by neměla být nepotrestána:)
2. Jak by se prokázalo, že zaútočil na něčí rozkaz?
Nemyslím si, že by to řešili ostatní prcek je dost chytrej, aby si zajistil pomstu sám, nebo minimálně si nějak zajistil , aby se to už nemohlo opakovat.
- G-ladiator
- Urozený
Otázka je, jestli ten úder do hlavy byl smrtící.
Minimálně ten rytíř (tuším, že to byl Meryn Trant, ale ruku do ohěn za to nedám), co to udělal, dostal co proto
Minimálně ten rytíř (tuším, že to byl Meryn Trant, ale ruku do ohěn za to nedám), co to udělal, dostal co proto
Podle mě na Tyriona neútočil na ničí rozkaz, jen se mu chtěl pomstít za to, jak na něj machroval v trůním sálu.
Vedoucí týmu Thalie
Měla to být smrtelná rána, ale Pod ve stejnou chvíli toho rytíře probodl. Tyrion si i pak sám myslí, že to byla vůle Cersei (je o tom přesvědčený) a nejsem si jistý, jestli vůbec v knížce byla ta scéna, jak vyhrožoval Merynovi, že ho Bronn zabije.
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
- G-ladiator
- Urozený
No, já tu nechtěl spoilovat, jestli žije nebo ne, no co se dá dělat 
Rejty: Myslím, že věšina členů Královské stráže je dostatečně chytrá na to, aby tohle neriskovala. Poštvat si proti sobě Tywina jen kvůli ješitnosti? Samozřejmě v případě, že by ho někdo mohl usvědčit, což je věc druhá
Rejty: Myslím, že věšina členů Královské stráže je dostatečně chytrá na to, aby tohle neriskovala. Poštvat si proti sobě Tywina jen kvůli ješitnosti? Samozřejmě v případě, že by ho někdo mohl usvědčit, což je věc druhá
Tak zrovna smrt v bitvě bude těžko někdo prošetřovat...
Vedoucí týmu Thalie
Na wikině to není přímo vysvětlené proč to udělal, ale jen domněnky postavRejty wrote:Podle mě na Tyriona neútočil na ničí rozkaz, jen se mu chtěl pomstít za to, jak na něj machroval v trůním sálu.
http://awoiaf.westeros.org/index.php/Mandon_Moore
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
- G-ladiator
- Urozený
Rád bych ještě upozornil na "prequely" Písně ledu a ohně, Příběhy Dunka a Egga. Někde po netu určitě leží fanouškovské překlady, angličtině znalým můžu všechny tři díly poskytnout (PM)
Tak před týdnem jsem dorazil knihy 3 a 4 a pozdní večery na toaletě trávím s dvouknihou 5 a 6 ... máte se na co těšit
Jinak dvoukniha 3-4 má přes 900 stran a 5-6 má přes 1100 stran, takže do vánoc mám co číst.
Jinak dvoukniha 3-4 má přes 900 stran a 5-6 má přes 1100 stran, takže do vánoc mám co číst.
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
možná bys měl zajít za doktorem...pokud to dokážeš přečíst najednouTheogil I wrote:Tak před týdnem jsem dorazil knihy 3 a 4 a pozdní večery na toaletě trávím s dvouknihou 5 a 6 ... máte se na co těšit![]()

Definuj "najednou". Pokud je "najednou" míněn interval každodenního čtení ve volném čase po dobu téměř čtyř týdnů, tak se u onoho doktora sejde vícero jedinců.Práček wrote:možná bys měl zajít za doktorem...pokud to dokážeš přečíst najednouTheogil I wrote:Tak před týdnem jsem dorazil knihy 3 a 4 a pozdní večery na toaletě trávím s dvouknihou 5 a 6 ... máte se na co těšit![]()
Diagnostikovany.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
Knížky, které mě zaujmou dám klidně najednou. Vlastně většinu knih, které dočtu, přečtu za noc. U 700 stránek to ale už bývá namáhavé a rána v práci krušná.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Noc před zkouškou jsem klidně schopnej přelouskat 500 stránkovou náročnou bichli. Ale pak den odpočívám.
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM