PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít.
Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít.
Uvidíme, každopádně se má od pátku rapidně oteplovat a v sobotu prej třicítky, tak jsem zvědavej.
Každopádně v sobotu nemůžu, to už jsem zase jinde...
Každopádně v sobotu nemůžu, to už jsem zase jinde...
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
- -darkvision-
- Bůh
Jaký třicítky máš na mysli? 
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Říkal že se bude oteplovat, tak asi teplý třicítky
.
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
- -darkvision-
- Bůh
Jo tyhle třicítky, ty jsou taky dobrý

O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Tak se mnou taky kalkulujte, ale bylo by fajn vědět kdy přesně... pátek večer schvaluju.... má na pořadníku jenom narozky osoby kterou nemám rád takže si to klidně nechám ujít.... v sobotu večer nemužu... to budu bydlet v chodovaru
Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
No nakonec jdem ve spíš takové komornější sestavě, a celkem záhy. Budem nejspíše někde okolo I.P.Pavlova. Co bude pak, a jestli skončíme u Jehudy.... Možné to je:)
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Skončete, já tam budu 100%.
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
- -darkvision-
- Bůh
No tak já zejtra odpo- večer jsem v práci. V sobotu přes den taky a pak mizím na chalupu nakonec (dobrovolně nedobrovolně
) ..takže mě to bohužel nevyjde.
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Nechcete jít na ty hradby? Počasí je zatím ideální.
Taky to dnes vidím na Vyšák, dojdu...
KDVP
Tak od kolika?
Ty bud doma radšiFroziKk wrote:Tak od kolika?
vyšehrad beru.... ale dorazim tam tak kol osmej.... odchází nám šefová z práce a jdou to zapít, tak se tam chci alespoň otočit a tam je sraz na šestou, tak bych tak kolem tej pul osmej zmizel.... tak snad nezdrhnete
Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
No já se ještě na dvě, tři stavím na Parukářce a pak dojedu na hradby..
NA prodloužený víkend - což takhle nějaký výlet? Na všechny dny, nebo jen na několik... třeba konečně to Kokořínsko!
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".