Teď už to tak budu dělat taky. Ale byla to moje první cesta lodí s koněm.J.F.Payne wrote:Tak na palubě lodi nasedněte, ne? Nejenže už nejste ve městě, ale nestane se vám, že by se kůň cestou zatoulal.
Holt mě to nenapadlo
Teď už to tak budu dělat taky. Ale byla to moje první cesta lodí s koněm.J.F.Payne wrote:Tak na palubě lodi nasedněte, ne? Nejenže už nejste ve městě, ale nestane se vám, že by se kůň cestou zatoulal.
*Hlásí se všemi deseti* Já jsem pro uspořádat jezdecký maraton skrze město po vytýčených trasách. Podpořte tak tento maraton i Vy svou přítomností a at ulice Karathy přetékají koňskými bobky! Přidejte se a pomožte tak bojovat proti úskalí a potlačování ze strany lorda kancléře a jeho noshledů.Prasokralik wrote:Sednu na koně, jedu přes město krokem a píšu emote *vede koně za uzdu*
Vyhláška je RP, tudíž postihuje RP rovinu hry, ne systémovou.
ps: mě teda ta vyhláška nepřijde hloupá, experti co by si okamžitě po jejím zrušení začali dávat grand revie karatha kolem fontány na náměstí tu je hend několik
(včetně mě....)
Nelze toto omezení překonat pomocí funkce SetMaxHenchmen()? V normálním modulu to funguje.kucik wrote:Predelat jde. V parte neni proto, protoze je limit pritelicku, familiaru a summonu, ktere muze mit postava v parte.
Kde v tom počtu jsou zahrnutí kouzlem nebo skillem ovládlé potvory? Tj. druid/hranda AE nebo mágské Dominate?Prasokralik wrote:Nemyslím. V hotu lze mt až dva henchmany a nemá to žádný vliv na množství summonů které postava může mít.
Tzn. 1 summon, jeden přítelíček a 2 podržtašky, což by na thalii vyhovovalo, přítelíčky/summony mají hráči svoje, jako henchmany mula + kůň
Podle mých zkušeností ne. Henchmani se počítají zvlášť.kucik wrote:Slo. Ale jestli se nepletu, tak do henchmanu se pocitaji prave vsichni vyse zmineni, nebo ne?
Ovládnuté potvory spadají pod ASSOCIATE_TYPE_DOMINATED, postava může mít pouze jednu ovládnutou potvoru bez ohledu na způsob ovládnutí, pokud vím.KaTo wrote:Kde v tom počtu jsou zahrnutí kouzlem nebo skillem ovládlé potvory? Tj. druid/hranda AE nebo mágské Dominate?
ja ho tam vcera videlaJachym wrote:Právě se mi ztratil kůň ! Jmenuje se Menhirina Lukava a je celá bílá - bělouš. Žádnou chybu jsem neudělal - přijel jsem do Karathy a ihned nalevo za bránou jsem jako vždy ustajil koně - dal jsem sesednout z koně , pomocná ikonka "sesednout z koně" zmizela , Menhiri se objevila na zemi ale kůň nikde. Nevím co udělat nyní aby se objevil - Menhiri tam stojí jak tvrdý Y . Mám strach někam jít a nebo se odpojit aby se to nepodělalo ještě víc.