Občas nahazuji dislike všem nedrowům bez rozdílu. Nic osobního.
Je to pouze preventivní opatření, aby jste si zvykli (...že noc patří nám ).
Snad to předejde hnusným metagejmům, až to bude opravdu potřeba...
OneHeart wrote:Občas nahazuji dislike všem nedrowům bez rozdílu. Nic osobního.
Jo trošku mě to poděsilo, začal jsem se otáčet a huhlat sám pro sebe a dopr... už jsou venku.
Pak jsem nad tím popřemýšlel a došel k názoru, že to vlastně děláš velmi dobře a u případného setkání by se tím zamezilo spoustě nepříjemností.
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
OneHeart wrote:Občas nahazuji dislike všem nedrowům bez rozdílu. Nic osobního.
Jo trošku mě to poděsilo, začal jsem se otáčet a huhlat sám pro sebe a dopr... už jsou venku.
Pak jsem nad tím popřemýšlel a došel k názoru, že to vlastně děláš velmi dobře a u případného setkání by se tím zamezilo spoustě nepříjemností.
Já se dnes setkal s opravdu pěknou reakcí na nastavení dislike:
On: ,,Jseš blbec."
Já: ,,Odpor je pouze OOC informace, tak se podle toho řiď a nech si urážky."
On: ,,Drž hubu!"
Já: Měl by ses naučit slušnému chování.
Mám i screen, ale snad se dotyčný začne chovat slušně...
Razak - R.I.P.
Rognar - R.I.P.
Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.
proč mě to ještě nikdo neřek, já se na to vždycky při nahazovámí dislike těšil
jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
Ja ti to napisu jestli chces z kamaradstvi....jinak mam pocit, ze se tu hromada hracu uci hrat. Tenhle pripad je jeden z mnoha co se tu asi deji Nasi povinnosti, je dotycneho hrace opravit a vysvetlit poctatu chyby
stiznosti sem -> 291472609
jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska ***
ministerstvo zabavy varuje:
creeping zabiiji!!!
jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.