Píseň ledu a ohně/Game of Thrones
-
Prasokralik
- Bůh
Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones
Původní verze opening první sezona, nakonec to zamítli, nevím proč
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
Pain is temporary. Victory is forever.
Tohle byla druhá možnost.Prasokralik wrote:Původní verze opening první sezona, nakonec to zamítli, nevím proč
EDIT: A tohle je třetí...
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
Ale seriózně, nejlepší je stejně styl Tudorovců. Tyhle titulky ke GoT se mi líbí podobně jako ty originální s velkolepou mapou.
http://www.youtube.com/watch?v=cKpafGEQ7CI
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
- G-ladiator
- Urozený
To je hodně dobrý! Jen ta hláška na začátku "You only know how it ends" je trochu mimoAulus wrote:Ale seriózně, nejlepší je stejně styl Tudorovců. Tyhle titulky ke GoT se mi líbí podobně jako ty originální s velkolepou mapou.
No jo, v Tudorovcích byla naopak trefná.G-ladiator wrote: To je hodně dobrý! Jen ta hláška na začátku "You only know how it ends" je trochu mimo
To budou další díly zase až za rok?
Ze všech dílů, co jsem viděla, mám několik favoritů. I ty zařadím od nejméně po nejvíce oblíbené.
1. Bran Stark
2. Tywin Lannister
3. Jon Snow
4. Arya Stark
5. Khal Drogo †
6. Tyrion Lannister
7. Daenerys Targaryen
Ze všech dílů, co jsem viděla, mám několik favoritů. I ty zařadím od nejméně po nejvíce oblíbené.
1. Bran Stark
2. Tywin Lannister
3. Jon Snow
4. Arya Stark
5. Khal Drogo †
6. Tyrion Lannister
7. Daenerys Targaryen
Asi bych to vyjádřila krapet kulantněji, ale... Piš, Martine, piš!
http://www.videacesky.cz/hudebni-klipy- ... -r-martine
http://www.videacesky.cz/hudebni-klipy- ... -r-martine
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Vtipný okamžik v knize pro české čtenáře:
"Červené kuře požírající hada, či alespoň mi to tak připadá."
"Gargaleni ze Slaného pobřeží. Bazilišek. Sere."
"Červené kuře požírající hada, či alespoň mi to tak připadá."
"Gargaleni ze Slaného pobřeží. Bazilišek. Sere."
Pro někoho možná spojler!!!
začátek
Druhá serie, devátý díl, Bitva o Kings Landing
... Beranidlo převráceno, Stannisovci nabíhají. V první linii tenhle idiot, který mě hrozně pobavil

konec
začátek
Druhá serie, devátý díl, Bitva o Kings Landing
konec
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Bojový tanec Starků v podání Arye. A nové motto rodiny : Summer holiday is here!

Ach bože, za co se to osudem štvané ubožátko převléklo tentokrát? Tepláky s rozkrokem u kolen?
Jak na ni koukám napadá mě, že do dalších dílů jim slečinka krapánek odroste/tla.
Jak na ni koukám napadá mě, že do dalších dílů jim slečinka krapánek odroste/tla.
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".
To je super obrázek.Nalkanar wrote:.....]
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*