Par dotazu novacka
-
Prasokralik
- Bůh
Re: Par dotazu novacka
Jakej má smyls vařit Li do ampule?
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
Stackne se jich vícPrasokralik wrote:Jakej má smyls vařit Li do ampule?
I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic?
Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR)
Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff."
Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR)
Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
Flašky jsou lepší, ampule se blbě používaj a na nemrtváky mi házet nešly.
Na vyžádání.
Dá se s nima léčit ostatní v boji z klídku a bezpečí. S lékárnou musím až k dotyčnémuPrasokralik wrote:Jakej má smyls vařit Li do ampule?
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
...a tvoří se závislost
Ampule - stack 50ks, 1ks váží 0,5 liber, používá se jako předmět. za jeden tah (nebo kolo, prostě ta menší časová jednotkaPrasokralik wrote:Jakej má smyls vařit Li do ampule?
Lektvar - stack 10ks, 1ks váží 0.1 liber, použití jako lektvar, tedy za jeden tah lze stihnout tuším 2 nebo 3 použití.
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
zachy wrote:Ampule - stack 50ks, 1ks váží 0,5 liber, používá se jako předmět. za jeden tah (nebo kolo, prostě ta menší časová jednotkaPrasokralik wrote:Jakej má smyls vařit Li do ampule?) lze použít jen jednu ampuli, tedy používání je pomalejší
Lektvar - stack 10ks, 1ks váží 0.1 liber, použití jako lektvar, tedy za jeden tah lze stihnout tuším 2 nebo 3 použití.
Stejně je to blbost, aby prtvá ampule vážila víc, jak větší lektvar. Alchymie je celá divná a úplně bych ji smazal, je pro nooby akorát.
I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic?
Mně nikdy spoluhráče s ampulí léčit nešlo, vážně to jde?
Možná jsem to zkoušel jen na jejich přítelíčky, teď si nejsem jistý...
Možná jsem to zkoušel jen na jejich přítelíčky, teď si nejsem jistý...
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
-
Prasokralik
- Bůh
Nejde
Blázníš? Rušit alchymii? Monkové by si už nemohli sólovat.D_E_K_A wrote:zachy wrote:Ampule - stack 50ks, 1ks váží 0,5 liber, používá se jako předmět. za jeden tah (nebo kolo, prostě ta menší časová jednotkaPrasokralik wrote:Jakej má smyls vařit Li do ampule?) lze použít jen jednu ampuli, tedy používání je pomalejší
Lektvar - stack 10ks, 1ks váží 0.1 liber, použití jako lektvar, tedy za jeden tah lze stihnout tuším 2 nebo 3 použití.se divím, že si pleteš pojmy a dojmy.., co se týče "časových jednotek".
Stejně je to blbost, aby prtvá ampule vážila víc, jak větší lektvar. Alchymie je celá divná a úplně bych ji smazal, je pro nooby akorát.
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Takže jsi vlastně taky noob když to používášD_E_K_A wrote:zachy wrote:Ampule - stack 50ks, 1ks váží 0,5 liber, používá se jako předmět. za jeden tah (nebo kolo, prostě ta menší časová jednotkaPrasokralik wrote:Jakej má smyls vařit Li do ampule?) lze použít jen jednu ampuli, tedy používání je pomalejší
Lektvar - stack 10ks, 1ks váží 0.1 liber, použití jako lektvar, tedy za jeden tah lze stihnout tuším 2 nebo 3 použití.se divím, že si pleteš pojmy a dojmy.., co se týče "časových jednotek".
Tak když ji používá každý noob. 
Proč vlastně Thalie vyhazuje ze hry tak brzo? Ozve se křik "za 5 minut restart" a v zápětí jsem venku ze hry.
Normálně trnu hrůzou, až mi tímto zůstane na stole nějaký pěkný výrobek, na kterém zrovna pracuju
Normálně trnu hrůzou, až mi tímto zůstane na stole nějaký pěkný výrobek, na kterém zrovna pracuju
...a tvoří se závislost
...a tvoří se závislost
Protoze ten casovac neni jednoduche nastavit. Pocita se do toho i ca, kdy se sever loaduje.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
To stihneš ještě vyndat, když tě to vyhodí s hlouškou, žes byl zaveden, tak se ještě dá přihlásit zpět a výrobek vytáhnouBarbar321 wrote:Proč vlastně Thalie vyhazuje ze hry tak brzo? Ozve se křik "za 5 minut restart" a v zápětí jsem venku ze hry.
Na vyžádání.
To stihneš ještě vyndat, když tě to vyhodí s hlouškou, žes byl zaveden, tak se ještě dá přihlásit zpět a výrobek vytáhnoukarolina wrote:
No neke
...a tvoří se závislost
...a tvoří se závislost
Dotaz k fóru...
U gildovních fór se mi zobrazují "jen" první tři (povrch, Morus, cosi). Dá se to nějak upravit, nebo čím je dané to pořadí
U gildovních fór se mi zobrazují "jen" první tři (povrch, Morus, cosi). Dá se to nějak upravit, nebo čím je dané to pořadí
.