*listina je vyvěšená v Karathských dílnách*
Vykoupím bylinky po celých balíčcích a to níže vypsané. Jelikož jsou snáz dostupné a není třeba kvůli nim podstupovat většího rizika, vyplatím za jeden balíček nezpracovaných bylin šest a půl měšce. Za vhodně zpracovaný balíček osm a půl měšce. Jestliže budu nadmíru spokojená s dlouhodobější donáškou, ráda přidám dotyčnému něco navíc ze své sbírky a stejně tak věnuji i uvařené lektvary pro vlastní potřebu doručovatelům. Pokud možno, noste mi aspoň minimálně dva rozdílné druhy balíčků. Naleznete mě v Karathských dílnách, popřípadě zanechte vzkaz u správce dílen.
*podpis* Kiriem Vaeryn, služebnice Bílé dvojice.
Seznam bylin:
Jetel
Jitrocel
Heřmánek
Aloe
Anděliský list
Bradavičník
Chmel
Trolí slzy
Vlčík
Ogří zub
Mizík
Tvrdík
Měsíček
Bodlák
Česnek
Seznam hub:
Kropenatka
Srdečnatka
Blátice
Smraďoch fialkový
Seznam ostatních:
Krev mrchožrouta
Pavoučí vlákno
Upozornění! Výběr potřebných ingrediencí záleží zcela dle zrovna požadované potřeby. Může se tedy stát, že nevykoupím vše, jelikož mi budou chybět jiné ingredience.
// Pokud budete mít u sebe nějaké množství a nebudete ji moct zastihnout, piště PM - jakožto vzkaz od správce, díky.
Výkup vybraných bylin
Výkup vybraných bylin
I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic?
Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR)
Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff."
Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR)
Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff."
Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.