Jedna sexy pirátka
A trojka slečen ze Spellforce (ignorujte nápisy
Slečna s dráčkem
Jedna dryáda
A jedna bojovnice mezi zlem a dobrem, mezi ničením a obnovou
BTW: myslím, že Jarri se svými "pravidly" může být rád, že mu tu někdo spamí tolik
Bojíš se hněvu šéfíka Jarriho, tak píšeš "potichu"?Nalkanar wrote:BTW: myslím, že Jarri se svými "pravidly" může být rád, že mu tu někdo spamí tolikmě to většinu času vrcholně sere to nahrávání někam
![]()
No to doufám že ne.. toho by byla velká škodaAmber wrote:Zajímalo by mě, jak dlouho ten hosting vydrží. Jestli tady za rok nebo dva nebude prázdná galerie o několika desítkách stran.
To by byla... ale počítejte vždy s nejhorším a budete maximálně mile překvapeni. Které obrázky se vám nejvíce líbí se dají stáhnout, a ostatní... no nic se na internetu nikdy neztratíXŠevyX wrote:No to doufám že ne.. toho by byla velká škodaAmber wrote:Zajímalo by mě, jak dlouho ten hosting vydrží. Jestli tady za rok nebo dva nebude prázdná galerie o několika desítkách stran.![]()
To by bylo poněkud netradiční využití claidheamh mòr neboli claymore (skotský obouručák) ne? Počkat...-RoF- wrote:Hmmm spíš vzpomínka na předchozí noc, když tak hladí tu..... *píská si*![]()
![]()
...hmm...postava jak vyšitá z Guild Wars. Tož přihodím taky enta (na odkazu) a jednu Sylvari (rostlinný humanoid) v "originále" do topicu:klobouk wrote:Entí haluzka...
Já mám většinu z DA, kde si je "zálohuju" přidáním do oblíbených.Absinthorix wrote:To by byla... ale počítejte vždy s nejhorším a budete maximálně mile překvapeni. Které obrázky se vám nejvíce líbí se dají stáhnout, a ostatní... no nic se na internetu nikdy neztratí![]()