Podle toho co uvedl v rozhovoru jeden z tvůrců WoT, by se tanky, jako třeba M1A2 Abrams, ve hře objevit neměli-RoF- wrote:Já osobě mám ten názor, že na 10.tieru se to nezastaví a postupně se budou přidávat modernější a modernější tanky.
Btw. Funkční fyzika by se měla objevit prý koncem léta (i když je pravda, že ten zástupce WoT nad tím docela váhal, než to konečně ze sebe vypustil
Připočítej k tomu to poškození ... . Představa, že ten ruský stíhač bude schopný vymazat jednou ranou většinu strojů šesté třídy, je docela drsná (samozřejmě, více či méně podle toho, na které straně kanónu se člověk právě nachází).-RoF- wrote:K té přesnosti. Mrkni na přesnost děl francozských stíhačů 6-9 tier. mají přesnost 0,32-0,33m
V této době (aspoň do vydání nového patche), se čistě z ekonomických důvodů, vyplatí jet na AMX 12t. Pokud ho budete mít v garáži při zavedení nového patche, získáte nový francouzský lehký tank páté třídy, stejně jako místo v garáži a 100% posádku pro něj zdarma (AMX 12t vám samozřejmě zůstane, jen se přesune z páté do šesté třídy).-RoF- wrote:Možná ještě by nebylo špatné se prokousat na tyguenu 2 a pak na E-75. Když potkám E-75, tak u mě prostě budí respekt a tenhle tank vůbec nepodceňuju, páč umí řádně zatopit.