Stříbrná zbraň a očarování
Stříbrná zbraň a očarování
Když budu mít stříbrnou zbraň, která - jestli se nepletu - má nějakej bonus vylepšení a zranění vůči nemrtvým a nechám si jí očarovat proti zlu - což by mělo taky dodávat bonus vylepšení a zranění vůči zlu -, kterej bonus vylepšení se bude používat proti zlejm nemrtvejm (Což jak předpokládám jsou všichni)? A budou se uplatňovat oba bonusy ke zranění?
Říkejte mi Sob
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Re: Stříbrná zbraň a očarování
Enchant bude platit ten ten vyšší a bonusová zranění se sčítají, protože jedno je pozitivka, druhé božské (pokud mě paměť neklame). Bacha, ne všichni nemrtví jsou Zlí.
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Stříbrná sekera až +7 proti nemrtvým. Řekla bych, že se to sčítat bude. No ale stejnak bych si tam nechala nakouzlit radši oheň. Buhví jestli jsou všichni nemrtváci na thalii zlí...
Na vyžádání.
Díky. 
Říkejte mi Sob