Popřípadě na foru radili něco s portama a firewalem.
A kdysi dávno psali aj tohle, ale tomu nerozumím
Jsi na EU, s tím problém nebude. To ten Linux jeden potvornejkucik wrote:ajo, EU/US servery. To me nenapadlo.
Tak trefa. Holt jsem si pri tom nekolikerym pokusu stahnul US klienta. Nechapu, ze to nejde zmenit jen nekde v konfiguraci. Nebo jsem ten config jen nenasel.-RoF- wrote:Si přihlášený na EU server a máš staženou hru v EU verzi?
Ale musim říct, že Kucik dělá tvému nicku čest.kucik wrote:Mkucik. Je ostudné, že kucik bylo již zabrané. Ikdyž chápu, že je to prestižní nick.
Buď úplně v pohodě, mě to napoprvé taky namísto EU nainstalovalo US...kucik wrote:Tak trefa. Holt jsem si pri tom nekolikerym pokusu stahnul US klienta. Nechapu, ze to nejde zmenit jen nekde v konfiguraci. Nebo jsem ten config jen nenasel.
A kromě toho je to rychlý a přesný (i když oproti ruským artyleriím stejné třídy nerozdává takové poškození, pořád je to mnohem pohodovější hraní než jako třeba s nemotorným SU-14).Bahnak wrote:...
Jinak máme v garáži zbrusu novou hračku - GW Panther
Humlík byl super, ale tenhle macík tak nějak nabízí "konečné řešení" všem strojům pod tier 5...
Kromě toho má velmi příjemný radius střelby - výseč skoro 90 stupňů - takže když tohodle hajzlíka posadíte do rohu, není již co řešit.
Třeba kolečko myši, já už snad shift používám jen pokud hraju za arty.kucik wrote:Hura! U jsem to rozjel na linuxu. Konecne mi to zvlada kompJen vychytat, co pouzivat misto shiftu na zamerovac.
Právě o ty artilerie jde. Ale zatim používám klávesu Z a nějak to půjde.Fryn wrote:Třeba kolečko myši, já už snad shift používám jen pokud hraju za arty.kucik wrote:Hura! U jsem to rozjel na linuxu. Konecne mi to zvlada kompJen vychytat, co pouzivat misto shiftu na zamerovac.