Bruciacullo wrote:Předpokládaná reakce archetypálních hráčů českých NWN světů: Já to nemám tak to ostatním zakážu...

Špatný předpoklad nicméně je to tvůj názor a brát ti ho nemohu i když obsah kupříkladu "mého" inventáře hovoří za sebe + podotýkám: taktéž legálně...
Darku - nenech se vykolejit, vždyť 99% lidí ani neví co prskavec umí..., každopádně klídek, vždyť jde jen o debatu o počítačové hře.
Nalku - některé tvé názory mi zatím nedávají smysl, ale může to být pouze subjektivní.
Kuciku - délka TS je sice vcelku krátká, ale v hastu si lokací profrčí každej jako čamrda, takže není problém vlézt do lokace - TS - úprk k surovině + první kopání - TS - kopání - TS - kopání - TS - kopání - TS - kopání - TS - kopání - TS a zmizet vodtamaď.
Není boha aby jsem něco nevykutal, nemusel jsem porazit jediné NPC, nemusel jsem se bát a v klídku mizím do domečku.
Jone - Zajímavý názor, ale ne zrovna reálný. Tedy husarský kousek to příliš není, XP za bosse nejsou ale s +5 mečem z meteoru si bossů asi zabiješ více a expů bude více zase jinde že... Kupříkladu mě by to taktéž podivné nepřišlo, kdyby nebyl v platnosti zákaz těžby v GS a invisu, pak bych nejspíš mlčel a truchlil...
Jinak přijde mi že jste zde na sebe Nalku a Darku příliš ostří, oba víte o hře dost, oba ji posuzujete ze "svého" pohledu a přesně o tom Thalie má být - kompromis mezi RP, creep/loot, craft a bůhvíčím dalším. Zkuste se netahat o slovíčka a třebas najdete i společnou řeč...
Pořád si stojím za tím že mi kopání v TS košer nepřijde a vyčkám reakce teamu.