zasek v texture

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

wallndwill
Nováček

zasek v texture

Post by wallndwill »

zdravim,,
pej jde o zname misto... safra tak ted uz ho znam taky :-))

na planinach , tam kde v noci radi vampirsky netopyri a pres den zmije.. jsem se presne nad tudi dostal do neceho z ceho nemuzu ven... ani prelog nepomaha... muzete mne od tama vytahnout ... mozna nakej zataras by se tam sikl :-))

jde o char Nebojsa na acc wallndwill
Bahnak
Čestný člen týmu Thalie

Re: zasek v texture

Post by Bahnak »

Pár tipů jak z toho ven i bez DM, nebot ne vždy jsou po ruce že....:

1.Relogni, ale ve chvíli kdy začne načítat mapa tak drž písmeno "W" (běh dopředu)
(pohneš se tak dříve než se načtou placebly o které jsi zaseknut)
2.Pokud to nepomáhá, tak se zkus natočit jiným směrem a opakuj.
3.Pokud stále nic a DM neodpovídají, popros někoho po tellu. (oba si pro zichr udělejte screen, aby šlo vidět že k sobě jdete OOC pomoct si s bugem)
Klikni na přivolaneho kamaráda řetezem automatického následování (takovej ten jednopolíčkovej řetěz) a tvůj kamaradád ať se pak pokouší běhat po lokaci.
4.Pokd ani to nepomáhá, pak bohužel musí pomoct DM.

Hezkou hru, a bacha na ten terén v planinách, na stany u sněžnejch skřetů a na veškerý dungy - tam se zasekává nejčastěji.
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
zachy
Velmistr

Post by zachy »

Pokud nezastihneš DM ve hře, zkus požádat nějakého hráče ať tam přijde. Když bude dostatečně blízko, můžeš na něj dát přes předmět bytosti následovat. Pak počkej tak 10 - 15 s a ono tě to k němu "teleportuje".
Když to použiješ takto, nemělo by to být bráno jako bug.
Ovšem dá se to zneužít, když následující osoba je těžce přetížená a následuje jinou osobu. (Doufám, že to teď nebude nikdo zneužívat :D )

EDIT: Bahnak mě předběhl.
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
-speck-
Měšťan

Post by -speck- »

Bahnak wrote:P na stany u sněžnejch skřetů
U toho stanu stačí když se správně natočíš směrem ven ze stanu a stojíš "ze stanu" co nejvíce. Pak relogneš. A po lognutí tě to z něho vyhodí. Když si natočíš kameru tak aby ses díval an vchod stanu tak se jedná o pravou stěnu stanu.
EDIT: Hlavně před relogem si neukládejte postavu. Prostě natvrdo vypnout a zapnout.
-speck- : Yitro Al Zakkai
Necrooo: Rot´Jare, Verens
-darkvision- : Izzrar Zau'ndar pan všemocný kolující v tělech mnoha drowů
Tashara
Obyvatel

Post by Tashara »

Z vetsiny zaseku vas dokaze vytahnou kamos jen tim, ze do vas ''nacouva zadkem'' zatim mi to fungovalo lip jak runa...
White wolf
Poutník

Post by White wolf »

Tashara wrote:Z vetsiny zaseku vas dokaze vytahnou kamos jen tim, ze do vas ''nacouva zadkem'' zatim mi to fungovalo lip jak runa...
Ehm tak tohle bych nedoporučovala při zaseknutí v tom stanu u sněžných skřetů páč se lehce může stát,že tam zahučíte oba. :twisted:
wallndwill
Nováček

Post by wallndwill »

tak tentokrat jsem se zasek v Urgodove hrobce u zdi.. teda pokousim se relogovat a mackat tu sipku ale bezvysledne.. nikdo jiny on line neni.. klate.. zatim jdu teda zkouset dal. ale pokud se mi to nepodari tak mne prosim pojdte stouchnout :-)

vyreseno Seraph mne vystoural z te zdi.. timto mu dekuji i zde :-)
Radim
Bůh

Post by Radim »

wallndwill wrote:tak tentokrat jsem se zasek v Urgodove hrobce u zdi.. teda pokousim se relogovat a mackat tu sipku ale bezvysledne.. nikdo jiny on line neni.. klate.. zatim jdu teda zkouset dal. ale pokud se mi to nepodari tak mne prosim pojdte stouchnout :-)

vyreseno Seraph mne vystoural z te zdi.. timto mu dekuji i zde :-)
Čím tě vyšťoural..na něj to odhaduju tak prst smrti to funguje bezpečně :mrgreen:

edit: sry za spam
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
wallndwill
Nováček

Post by wallndwill »

s prstem v nose to mozna udelal, jelikoz to bylo ladne rychle aprekvapujici :_))) ale prstem smrti to nebylo leda by nedal moji uber gruber magickou resistanci :-)) vazne nevim cim to udelal :-)
Derken-
Bůh

Post by Derken- »

Léta praxe :D
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
Amberia
Nováček

Post by Amberia »

Dejte si pozor na zatím první zasek, hned po vstupu kdo jeskyně ohnivaku a kyselinových brouku, podél pravé stěny jsou nějaké textury které jdou obejít a pak je tam nějaká která prostě obejít nejde a když Vás postříkají ty brouci, tak chipnete jako ja:-) ( pač jste zaseklý a nevidíte ani na podlahu) :-))

Dalši podobný je v jeskyni u Ohnivej elementalu, kde se těří i mithril, tam je před vstupem dolu take jeden čtverec cca 2x2 m který nejde přejít, jen obejít, pokud se na Vás sesypou ohniváci RIP:-)
Barbar321
Bůh

Post by Barbar321 »

Zasekl jsem se v magickém krámku v Kel-al-Hazru. Netuším jak se to mohlo stát, ale ten červenej drak se mi vecpal do dveří a ty teď nejdou otevřít.

Věřím sice, že restartem se to vyřeší, ale přesto pokud se tu najde nějaké DMko, mohlo by mě prosím z obchodu dostat ven (nebo tu příšeru dostat ze dveří)?
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru

člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
Aulus
Čestný člen týmu Thalie

Post by Aulus »

Barbar321 wrote:Zasekl jsem se v magickém krámku v Kel-al-Hazru. Netuším jak se to mohlo stát, ale ten červenej drak se mi vecpal do dveří a ty teď nejdou otevřít.

Věřím sice, že restartem se to vyřeší, ale přesto pokud se tu najde nějaké DMko, mohlo by mě prosím z obchodu dostat ven (nebo tu příšeru dostat ze dveří)?
Vyřešeno.
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
Barbar321
Bůh

Post by Barbar321 »

Aulus wrote: Vyřešeno.
ještě jednou díky za záchranu :oops:
...a tvoří se závislost

Barbar321
Bůh

Post by Barbar321 »

Aulus wrote:jak se ti to vůbec povedlo?
Netuším, jen jsem se ho zeptal (nechci prozrazovat IC info), pak jsem přešel ke kněžce, abych zjistil co nabízí a při odchodu jsem zjistil, že je zavřený za dveřmi a že se tam nemůžu dostat.
...a tvoří se závislost

Locked