Je mi to jedno, ano jedno mi vadit nebude...
Spíš pro
jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Mno a co to presne je? Snad to tam pujde nejak nacpat ruco a ostatnim pripadne udelam nejakej script na instalaci. Ale co to teda je?
Nechci vam do toho kecat ale. Jak chcete udelat, aby si to nainstalovali vsichni a ne jenom ti hodni. To ze si to nainstaluju ja prece neznamena ze me ostatni neuvidi ne? Ja jakoz to ten zlej taky muzu rikat, ze to mam nainstalovany, ale dal si budu koukat jak postupujete v lvlech. Nebo se mylim?