Ps.: Máme svědectví jednoho z hráčů, který ten zvuk slyšel i ve chvíli kdy měl prokazatelně vypnuté reproduktory.
Co Vám na Thalii vadí?
Re: Co Vám na Thalii vadí?
To je naše Bílá paní a k Thalii už prostě patří. Vždy si utřu slzičku štěstí, když se po půl roce ozve vyděšenej nováček a já mu povím, že na Thalii doopravdy straší
.
Ps.: Máme svědectví jednoho z hráčů, který ten zvuk slyšel i ve chvíli kdy měl prokazatelně vypnuté reproduktory.
Ragmone: Jezdi tam jinudy.
Nikdy jsem ho neslyšela přes vypnutý repráky.. vlastně ho občas neslyšim jen přes vypnutej zvuk ve hře.
Nikdy jsem ho neslyšela přes vypnutý repráky.. vlastně ho občas neslyšim jen přes vypnutej zvuk ve hře.
Last edited by karolina on 13:49 29. Aug 2012, edited 1 time in total.
Na vyžádání.
Už jsme měli i dva výpadky pojistek. Jednou u mě a podruhý u nejmenovaného hráče.
Kecá
Ale ten zvuk je fakt zlí... a to víc než drowáci 
Jan Kapres - "Proč se s někým o něco prát, když můžu všechny nutit smíchem řvát?"
> > čestina na mučidlech aneb očekavej Ambeřin blitzkrieg, následovaný trháním nehtů a lámáním v kole...Ragmon wrote:KecáAle ten zvuk je fakt zlí... a to víc než drowáci
edit: Nebo nepřetržitým osmihodinovým předčítáním pravidel českého pravopisu.
Diagnostikovany.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
Upřímně... do té lokace občas zavítám a nikdy jsem tam nic "nenormálního" neslyšel. 
.
- Absinthorix
- Bůh
Vrána vráně oči nevyklove.Nalkanar wrote:Upřímně... do té lokace občas zavítám a nikdy jsem tam nic "nenormálního" neslyšel.
Taky jsem ho slyšel: s maximálně zeslabeným herním zvukem, to chrčení a pištění které valilo na plné kule působilo děsivě.
Vojen Bouřný
„Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično
ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
„Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično
ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
-
Prasokralik
- Bůh
Tak to je otázka, jeslti zvuk zeslabíš systémově v nwn pak to povalí na plné kule. Když ho oslabíš mechanicky knoflíkem na repráku tak to nepovalí na plné kule. Zkrátka SW nám tma dělá neplechu a nikdo to neopravil, protože si to Desma vybrečel aby mohl šířit duchařinu.
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
Pain is temporary. Victory is forever.
To je totiž proto že se ten zvuk nevydává nwn ale woknaAbsinthorix wrote:Vrána vráně oči nevyklove.Nalkanar wrote:Upřímně... do té lokace občas zavítám a nikdy jsem tam nic "nenormálního" neslyšel.
Taky jsem ho slyšel: s maximálně zeslabeným herním zvukem, to chrčení a pištění které valilo na plné kule působilo děsivě.
Jak vidím, Kasheho odkaz stále žijeDesmond wrote:To je naše Bílá paní a k Thalii už prostě patří. Vždy si utřu slzičku štěstí, když se po půl roce ozve vyděšenej nováček a já mu povím, že na Thalii doopravdy straší.
DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
Když DM nechávají v mé hospodě NPC bordel 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Problém je, že je tam nějakej script, kterej ty zvuky všechny odpálí najednou, jakmile se vejde do lokace. Ještě jsem nepřišel na to jakej.Fryn wrote:Jak vidím, Kasheho odkaz stále žije. Už nevím co se v předchozích diskuzích určilo za možnou chybu, ale možná to bude tím, že původní autor do té lokace použil nějaký nestandartní zvuk, který Thalie nemá ve svých hacích (dělalo to i mně s Mintackými haky, pro kterou ta lokace byla původně určena, když jsem ji testoval). Kashe si strašně rád vyhrával se zvuky, tak bych se ani nedivil, že tam použil něco navíc.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
SET_ALL_MUSIC_IN_ONE(TRUE) //kucik wrote:Problém je, že je tam nějakej script, kterej ty zvuky všechny odpálí najednou, jakmile se vejde do lokace. Ještě jsem nepřišel na to jakej.
P.S.
Mě na Thalii vadí, že pro samí čučení na filmy na ní nemám čas
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Decánko mi na Thalii vadí upravený lední medvídek.
Pominu-li že ten hajzlík má vcelku obstojné AC i HP, rozhodně nepominu jeho BAB 28
Natrefím na něj klasicky při obchůzce Krynu a setkání obvykle končí pokecem s Ďáblíkem v podsvětí.
O tom že jsou za něj prdlajz expy ani nemluvě.
(o lokaci vedle je litý tygřík či samice sněžního tygra a oboje je 2x tak slabší a za oboje je přinejmenším 4x tolik XP )
Dávám to sem proto, že se to už docela dostkrát řešilo i v chybách NPC a stále se nic nestalo.
Pominu-li že ten hajzlík má vcelku obstojné AC i HP, rozhodně nepominu jeho BAB 28
Natrefím na něj klasicky při obchůzce Krynu a setkání obvykle končí pokecem s Ďáblíkem v podsvětí.
O tom že jsou za něj prdlajz expy ani nemluvě.
(o lokaci vedle je litý tygřík či samice sněžního tygra a oboje je 2x tak slabší a za oboje je přinejmenším 4x tolik XP )
Dávám to sem proto, že se to už docela dostkrát řešilo i v chybách NPC a stále se nic nestalo.
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Že příkaz na vypsání příkazů neni logicky /? ale něco úplně jiného a vždy musím příkaz co potřebuji hledat.
Jan Kapres - "Proč se s někým o něco prát, když můžu všechny nutit smíchem řvát?"