K systemu
Re: K systemu
Kouknu kde je chyba.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Theogil I wrote:Tak si myslím, že by to mohlo přijít sem ... navrhuji aby se z opečeného masa člověk dokázal najíst (zahnat hlad), dnes brzy ráno jsem sežral snad půl metráku pečeného masa a hlad se nesnížil ani o procento ... to by v rámci tolik propagované realističnosti nemuselo být, spíš jsem měl prasknout nebo se janom šourat z přežrání.
No tak to je kapku bug ne? Pečené maso normálně na hlad fungovalo...
Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu
A me taky normalne funguje, aspon co vim. Jedine by to zacalo blbnout v noci
Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
Otestuji odpoledne/večer ... možná mám buglou postavu.
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Já mám buglou postavu že jí mám už dva dny nehratelnou nezbývá mi než se se všemi rozloučit a Essterianolovi se hluboce omluvit , s mou postavou se prostě už dva dny nedá hrát a to jsem psal i několika DM , není mi to nic platné .
S omluvou a úctou Jáchym
S omluvou a úctou Jáchym
Menhiri Dierta
Posli mi pls co ti dela, nedela? To je nejaky podezrely...
stiznosti sem -> 291472609
jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska ***
ministerstvo zabavy varuje:
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
Ono by vubec neskodilo napsat co je vlastne za problem. Popis ,,bugla postava, neda se s ni hrat" je fakt k nezaplaceni. To asi kazdej hned presne pochopi, o co jde.
Ale už jsi to četl jinde a dokonce na to odpovídal - protože se mu s tím nic nedělje, tak to píše všude ! " Předmět příspěvku: Re: Strážkucik wrote:Ono by vubec neskodilo napsat co je vlastne za problem. Popis ,,bugla postava, neda se s ni hrat" je fakt k nezaplaceni. To asi kazdej hned presne pochopi, o co jde.
Napsal: 14:19 07. Bře 2008 "
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
Aha! Takze frakce. To je hezky, jenze ja proste neudrzim v hlave, co vsechno kdo kde psal a kdybych po kazdym podobnym prispevku prolejzal forum a zkousel prijit na to, co tim basnik minil, tak nedelam nic jineho a zadne opravy se nikdy nikdo nedocka.
napadlo mě, co si třeba dát do podpisu třeba oranžově
- problém s frakcema, útočí na mě stráže
a hned by se vidělo kdo co má za problém... ale platilo by to jen pro specifický problémy jednotlivců, ať to tu neni celý oranžový, že všem nejde stahovat jezevec
a hned by se vidělo kdo co má za problém... ale platilo by to jen pro specifický problémy jednotlivců, ať to tu neni celý oranžový, že všem nejde stahovat jezevec
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Ten kluk neni uplne blbejigor wrote:napadlo mě, co si třeba dát do podpisu třeba oranžově
stiznosti sem -> 291472609
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
Nechci být rýpal kluci, ale ten problém s frakcemi řešíte už dva měsíce, nedávno mne Pepa taky musel oživovat, protože když po mně vyrazila v ivory nečekaně nasraná kočka, tak jsem nestačil utéct a stráže viděli, jak jsem jí vrazil facku zpátky a už to bylo...
A to jsem se chvíli předtím lognul, nic jsem nezabil, jen jsem došel z farmy do Ivory a rup, frakce jako brno na obyvatele.
A to jsem se chvíli předtím lognul, nic jsem nezabil, jen jsem došel z farmy do Ivory a rup, frakce jako brno na obyvatele.
Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu
2Darien
kucik wrote:Jelikoz se Jaara neozyva, tak to asi bude muset opravit nekdo jinej.
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
Ten prolem se resi uz asi rok. Je otazkou, jak moc urputne se resi. Zkusim s tim neco udelat o vikendu, ale vali se toho na me nejak moc.
No, myslím, že ten můj příklad by ti mohl být fakt dobrý vodítkem, protože jak říkám - po delší době jsem lognul do hry, na nic nezaútočil ani nepotkal nic nepřátelského a jen vešel do Ivory. Takže žádná závislost na zabití. Jak kdyby si to hodilo na náhodu... Ale zajímavé je že to nejsou NIKDY stráže.kucik wrote:Ten prolem se resi uz asi rok. Je otazkou, jak moc urputne se resi. Zkusim s tim neco udelat o vikendu, ale vali se toho na me nejak moc.
Tenkrát v Doubkově to například byli jen obchodníci a kněz.
No a další zajímavý příklad byl - na Farmě před Karathou jsem přišel s novým pejskem přes koupený glejt - a napadl a zabil mi ho jeden z těch psů, co tam pobíhaj volně.
Další velmi podivná věc - v jedné lokaci kousek od Ivory, asi třetí obrazovka, je stádo laní a kupodivu - dvě z nich se občas tváří jako enemy.
Možná je ten problém související i s tím útočením kočkovitých šelem - přítelíčků.
Každopádně pomůže zabití DM a oživení.